anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti cumva idee, deodorantele spray sunt mai bune ca roll-on-urile sau stick-urile? Am incercat toate firmele posibile, toate sortimentele...si tot degeaba. Nu exista o haina care sa nu fie patata de la deodorant. Nu e vorba de scos, pentru ca ma descurc eu cumva... dar macar sa nu mai apara de acum inainte. Am avut si de acelea renumite ca "invisible" ce sunt laudate prin reclame dar tot degeaba. era de la o firma, dar probabil i-au schimbat "reteta" ca mai nou apar pete si de la acela.
Si nici nu ma dau in cantitati "industriale" sa zici ca e prea mult si intra in haine.
Sa incerc cu deo spray sau sa caut prin farmacii altceva?

Răspuns Câştigător
| Alina_8150 a răspuns:

Faptul ca transpiri ca un purcelusi nu trebuie sa te rusineze. de vina este transpiratia ta(pai daca nici cele "invisible"nu iti fac face ce vrei sa iti recomandam : coji de portocale.)

4 răspunsuri:
| Borgir a răspuns:

Menem gel este f bun te si tine 24h si nici nu pateaza

| LoL a răspuns:

Incearca ca te dai in loc de deodorant cu apa cu bicarbonat si putina lamaie si nu o sa mai ai probleme cu urmele lasate de deodorant

| pitika09 a răspuns:

Rexona crystalbig grin

| nykyko a răspuns:

Ok.si eu am avut astfel de probleme dn kuza ca il schimbam mereu.incearca s t rezumi doar la unu singur si mereu acelasi
si dupa o saptamana cel mult, totul va reveni la normal si nu vei mai transpira atata ca asa patesc si eu daca il tot schimb.