Noi trebuie doar să purtăm bluză albă şi în jos ceva închis... da' în ultimul timp nu ne mai verifică, deci venim cum vrem noi
O camasa larga barbateasca bleu iti zice ceva? si o cravata stupida pe care n-o poarta nimeni (eu imi tin camasa deschisa:-p )
Muamaaa nu-mi amintiiiiiii! Am o uniforma de tot rahatul am inlokuit la ea tot ke e posibil " Pulover negru cu emblema in dreapta C.N. Elena Cuza [iaccc] faza e ca nici nu pot s`o dau jos decat dca o tai cu forfeca.camasha bleu deschis si blugi negri dintr-un material vai de mamikutSa luii " si faza e ca dka n`o port nu pot intra in skl chiar dka am puloverul si camasha dca nu am blugi negri nu ma lasha tipu`d la poarta sa intru in skl` puloverul nu l-am putut inlocui dar am inlocui camasha cu una e bleu spre alb e destul de faina si niste blugi albastri spre negri, mulatzi ma lashat diriga cu ea nu mi-a facut prea multee crize ) deh:-
Wooaai)
eu cand am fost pe a ||-a aveam o uniforma zici ca eram bucatarese...se radeau baietii de noi
ps:ei erau la costum
Nu! Avem un tricou albastru cu maneci albastru inchis:X
sta bine
si in jos ''it doesn't metter''!
Foarte naspa sunt unele mov cu negru si niste linii galbene intre ele, dar oricum nimeni nu vine cu ele
Daaa niste plovere bluemarin si zici ca`s pijamale!
numai bune pentru aruncat pe foc )
DaciaRomania întreabă: