Coco mademoiselle pentru ca ador aroma și uneori împrumut de la iubi bleu de chanel.
Nu.Sapunul solid e sfant, curata mai bine.Plus, toate astea lichide au in compozitie Sodium Laureth Sulfate (de obicei al doilea ingredient in lista, dupa apa), un surfactant industrial responsabil pentru aparitia spumei si care totodata e toxic.
Deci cel mai mișto mirosi in felul următor :
1 - mănuși scrub cu săpun solid Dove
2- Dove Deep moisture Vanilla And shea Butter
3- Tree hut sugar scrub Coco Colada.
După toți pașii ăștia ai încredere in mine ca nu numai o sa fi super fresh, clean, curată ca o levănțica și pielea super catifelată, o sa mirosi beleaaaaaa.
E o poza de acum 10 ani când eram adolescenta luată după internet.
Poți intra pe Instagramul meu sa te convingi shes.anitta
Eu nu am nici-o problema personală cu tine domnișoara, eu am o problema cu oamenii care vor sa se dea cine nu sunt, folosind Branduri! Nu contează dacă te speli cu Dove sau Mademoiselle.
Înseamnă ca tu trebuie sa ai foarte mult capital sa te speli de min 2 ori pe zi cu mademoiselle, care este făcut pentru miros si atat, înainte sa folosești mademoiselle te speli bine de tot cu săpun Dove, etc ce îți place ție si după dai un mic retouch cu mademoiselle pentru miros. Pentru ca mademoiselle si toate gelurile de dus făcute după un parfum sunt făcute pentru a da un ultim final al îngrijiri tale mirosind a parfumul tău preferat, nicidecum de spală bine mademoiselle. Și la fund tot cu mademoiselle te speli? Întreb pentru o prietena
Lmao te mai roade mult invidia?
De unde ai tras tu concluzia ca folosesc doar ala? Sunt atâtea produse de îngrijire de le folosesti sub dus cand te speli, da de unde sa știi tu. Dove e pentru saraci ca ăștia de își permit (nu vad sa fie cazul tău) își cumpără de calitate fără 100 chimicale care sa dăuneze pielii
Brandul nu inseamna absolut nimic.
https://incibeauty.com/search/k/Coco+mademoiselle
Foarte ok par deodorantele tip crema si atat.
Daca vrei sa te convingi instaleaza aplicatia cu acelasi nume si iti va arata acolo ingredientele nocive cu rosu/portocaliu.Notele de asemenea reflecta asta.Pentru a fi considerat ok, trebuie un scor de la 14/20 in sus.
Plus, tot ce este in jurul nostru e compus din chimicale.E mai intelept sa specifici chimicale daunatoare, toxice, etc. altfel nu vei fi luata in serios.
Nici Chanel nu e mai breaz.
https://incibeauty.com/search/k/Coco+chanel