Parerea mea e ca nu trebuie sa te apuci acum sa incerci fiecare tip de crema ce apar pe la reclame.Fiecare crema este pentru fiecare tip de ten,daca iei o crema asa din auzite ca ti-a zis nu stiu cine ca la el a functionat, nu poate avea acelasi efect si la tine, dar daca are va fi temporar iti vor aparea din nou peste ceva timp si chiar mai multe decat aveai inainte.Du-te la dermatolog el iti va zice ce sa iei si cu ce sa te dai ca sa-ti treaca.
Exista mai multe variante pentru a scapa de punctele negre. 1. Poti merge la un cabinet cosmetic, unde vei avea parte de tratament profesional. 2. Poti sa-ti cumperi o masca de fata abraziva, pe care sa ti-o aplici singura, acasa. 3. Tot acasa poti sa faci sauna faciala (bai de abur cu musetel). De fapt 2 si 3 pot fi combinate.
Pai ca remediu natural, primul care imi vine in minte este sa faci o infuzie de flori de musetel si sa stai cu fata vreo 10-15 min in aburul pe care il elimina. De asemenea, poti folosi Zinerit, este bun, iar pentru studenti si elevi se poate elibera gratuit sau compensat, daca mergi la medicul de familie. Ar mai fi si crema cu extract de melc, care trateaza si alte afectiuni ale tenului, gen pete, riduri si cicatrici. Si mai sunt numeroase alte creme si masti in comert. Si castravetele, taiat feliute subtiri si pus pe fata este foarte bun pentru ten.
Buna. Si eu am avut o mica problema cu punctele negre si am folosit masca Clearskin de la Avon cu acid salicilic si sunt foarte multumita de ea. Iti recomand intreaga gama Clearskin de la avon pentru puncte negre si acnee. Sau daca problema cu acneea este mai grava incearca zineryt. Pa pa
Incearca alcoolul iodat la mine a avut efect dar trebuie folosit pe termen lung.
Salut Dana. Daca nu se vad atat de strident probabil ca nu ar trebui sa iti faci griji. Daca totusi vrei sa scapi de acnee iti recomand clearogen. Are 3 produse, fiecare actionand pentru o problema in parte. site-ul este http://www.clearogen.ro.
Sper sa te ajute raspunsul meu...
չﻨгﻪรէﻨĸ întreabă: