| Avdreutza a întrebat:

Avon Lady sau Oriflame?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Ca ce? Ca reprezentant sau ca si calitate? Depinde de produse, sunt cateva destul de bune si la LAdys si sunt cu mult mai ieftine decat la celalte 2. Ca reprezentant obtii mai multi bani de la Ladys si-ti fac si cadouri pe langa un bonus maricel. big grin

4 răspunsuri:
| lindemona a răspuns:

Buna,

Atat legat de calitatea produselor, cat si afacerea in sine, am ales Oriflame inca din 2011.
Daca te intereseaza produsele, majoritatea sunt foarte bune. Se gasesc si produse la pret redus, cat si produse premium, cu un pret foarte bun (fata de alte marci cu produse premium).
Cat despre afacere, eu sunt consultant 6% la Oriflame (nivelul 2) si sunt foarte multumita. Castig banuti, cunosc oameni noi, am parte de sprijin oricand am nevoie, particip la diverse cursuri si prezentari, mereu exista programe cu premii frumoase si oportunitati de calatorie, daca te tii de treaba. Nu am patit niciodata sa mi se promita ceva si sa nu primesc sau sa nu se rezolve vreo problema.
Daca esti interesata, te astept in echipa mea. Completeaza acest formular http://lindemona.ro/oriflame/inscriere-oriflame/ si te voi contacta;)

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Avon.

| MTSimo a răspuns:

Lady mi separe cea mai neserioasa firma de genu, avon e bunicica si cu returi accesibile pentru toata lumea, dar daca vrei ceva de calitate iti recomant oriflame. Dar cea mai buna firma este yver rocher, desi este si cea mai scumpa dar majoritatea produselor sunt naturale

| o1cristina a răspuns:

Le-am incercat pe toate si am ramas la Oriflame. Oare de ce? Pentru ca este cea mai buna dintre ele, pentru ca ale cele mai putin restrictive reguli si pentru ca clientele mele prefera Oriflame. Asadar, le-am testat pe toate. Avantajele sunt mai mari la Oriflame. Comanda minima pentru reducere e mai mica, discount-ul e mai mare, program de bun venit, programe de loialitate din 3 in 3 campanii... foarte multe chestii.
Daca vrei mai mult... http://ro.oriflame.com/......consultant