Eu sunt la avon si metropolitan. dc avon? pentru ca primesti ca reprezentant cadouri, au produse foarte bune. d c metropolitan? pentru ca ai un discount mare si unele produse sunt chiar de calitate si la preturi excelente; la oriflame inca nu m-am facut mai astept o luna pwpici
Bună.
Oriflame oferă cel mai mare discount, la o valoare de minim 50 ron ai 23% discount.
Calitatea produselor, parfumuri de calitate, etc.
Pa, pa.
Oriflame(desi sunt reprezentant avon). mi se pare ca e mai bun si la calitate si la preturi...
Avon, pentru ca am multe prietene reprezentante la avon...Halal motiv, nu?
Fundita?
Clar metropolitan... cel mai bun discount, cele mai mici preturi, produse frantuzesti, de calitate!
Avon ` = pentru ca imi plaC oFertele [ si cadourile ], oriflame=pentru ca ofera un discount foarte mare :X, metropolitan=produsele :X, FM=pentru ca primesc acele mici mmostre si este aproape ca la avon, [ma refer la cadouri] primesc fooarte multe. :X:X:X:X
Cam atat!
tHu? `;]
Metropolitan. produsele sunt foarte bune, preturi f mici. Sunt de ceva vreme la metropolitan, iar clientii mei sunt multumiti. Daca vrei sa devii reprezentant contacteaza-ma la id de mess jullie_th06
ela_9708 întreabă:
anonim_4396 întreabă: