Cred ca la oriflame este mai bine nu neaparat produse mai bune dar obtii un profit de 25% din vanzari...ar mai fi si metropolitan.
La oriflame produsele sunt cam scumpe si nu cred ca o sa ai cliente la avon cred ca o sa ai succes pentru ca sunt produse de incredere si cele care au luat o data ceva cu siguranta vor mai lua inca o data sau mai des.la oriflame partea buna e ca vine repede comanda dar nu vin toate produsele.deci te sfatuiesc sa alegi avon.ramane la latitudinea ta:d
Eu sunt la Oriflame, dupa parerea mea produsele chiar sunt bune, plus ca ai cele mai mari discounturi fata de celelalte firme(intre 23% si 40%). Deci inkipuie-ti daca ai o comanda de cel putin 5 milioane, iti iese aproape jumatateTot ce conteaza este sa ai cliente.
Livrarea produselor se poate face la domiciliu.
Tu alegi
:*
Avon, normal.
La oriflame e discountul de 40 % @Xonia daca vrei sa stii.
Si primesti si cadouri.
+ Ca sunt produse mai bune.
Am fost la oriflame si sincer m-au dezamagit.
Sunt la avon de 1 luna si am o cutie plina de cadouri + banii care-i primesc.
Cred ca la lady`s e f bine pentru ca obtii 25% din vanzari.si eu sunt reprezentant si e ok
Buna! La oriflame sunt produsele mai bune, sincer.Dar din cauza faptului ca au pretul mai piperat, nu cred ca vei avea prea multi clienti.Parerea mea este ca e mai bine la avon si mai sigur.Eu sunt reprezentant la ambele.si sincer, am mult mai multe comenzi la avon
Eu iti recomand Avon deoarece ai mai multe de castigat de la ei,si in plus ai mai multe variante nu doar brosura in sine, de exemplu ai oferta pentru reprezentanti cu produse la reducere, ai revista My Avon Magazine care iti arata programele motivationale, unele produse noi la pret demo din care se poate comanda o singura bucata, rubrica investeste si recomanda,(din care poti comanda mai multe bucati de acelasi fel)care au si acestea reducere si pe langa toate astea cand plasezi comanda ai la sfarsit "oferte speciale pe internet"de unde poti lua produse la reducere si iti vei putea face o pagina ca a mea http://www.facebook.com/#!/pages/Avon_Super-Reduceri/448442878511208
La oriflame intr-adevar sunt preturile cam exagerate dar avantajul lor este ca indiferent suma comenzii ai profit intre 23 si 40% dar ceea ce este si mai nasol este ca uneori nu iti vin toate produsele comandate si uite asa pierzi clienti insa la avon poti ajunge si aici la profit 40%, cu o comanda mai mare dar ajungi.de exemplu am avut comanda peste 700 ron si mi-a iesit profit 300 si ceva ron.destul de bine, plus produse gratuite.eu una iti recomand avon.eu sunt lider avon.te astept cu mare drag in echipa mea.ma poti suna la numarul de telefon 0741955043
Leo2016 întreabă:
anonima3826 întreabă:
DaciaRomania întreabă: