Avonul este dupa parerea mea, firma mai buna deoarece, eu am cumparta 3 produse de la oriflame si erau expirate pentru ca erau la promotie.
Avonul e mai atragator si are mai multe feluri de produse.
Eu zic sa devii la AVON.
Succes! :*
Funda?
AVON, clar.Si eu am fost reprezentant pe numele mamei si pot sa-ti spun ca sunt produse mult mai bune decat cele de la Oriflame.
Cu toate ca produsele Oriflame sunt mai bune, Avonul are parte de mai multa publicitate si cred ca si de mai multe cliente
Buna Si eu sunt reprezentanta Avon (pe numele mamei mele), dar am fost si Oriflame si pot sa iti spun 100% sigura ca Avonul este multe mai bun! La Avon sunt bijuterii mai tineresti sau alte chestii mai tineresti, nu spun ca Oriflame-ul nu are insa majoriatatea sunt dupa Avon! :*
Succes
Avon e mult mai cautat, dar iti spun cu toata increderea ca produsele Oriflame sunt mult mai calitative. Eu am fost reprezentant si Avon si Oriflame de pe numele mamei si trimiteam comenzi considerabile(in jur de 300 de lei de doua ori pe luna) la ambele producatoare de cosmetice si nu am avansat deloc timp de 3 ani de zile asa ca am renuntat. Poate ca nu am avut eu norocul, dar daca chiar vrei sa incerci eu zic sa te gandesti daca ai prietene care comanda regulat si ai de unde sa scoti comenzi maricele.
In concluzie, zic sa alegi Avon deoarece e mai cautat. :*
Categoric Oriflame! De ce? 1. produse de calitate, cosmetice fara parabeni, parfumuri noi aprape la fiecare campanie, accesorii deosebit de frumoase, genti de calitate si nu in ultimul rand caci cred ca e cel mai important pentru urmatoarea perioada produsele Wellness: vitamine, shake-uri, supe, produse ce pot fi introduse cu succes in dietele de slabire toate certificate in Germania. Cat despre castig nu stiu sincer care sunt comisioanele de reducere la Avon, insa aici pe o amarata de comanda de 70 ai castigul tau de 23%, comenzi peste 300 lei iti aduc un profit de 30%- 90 de lei, peste 600 de lei ai 40% ceea ce inseamna 240 de lei. Castigi cat doresti si pe masura interesului pe care il oferi. Daca esti curioasa sa afli cat poti ajunge sa castigi de acum pana peste 2 luni suna-ma. 0753986532. O seara placuta!
Avon Dar trebuie sa ai 18 ani.La avon este mult mai bine.Eu sunt reprezentanta de pe buletinul mamei, pentru ca sunt minora.Lucrez de 2-3 ani. :3
Buna, iti recomand si una si alta nu de alta dar sun reprezentant la ambele... daca doresti sa devii reprezentant...iti pot explica mai multe detalii.
Daca nu te-ai decis inca si nu raspund cam tarziu la intrebarea ta eu iti recomand oriflame ...eu am fost la avon acum sunt la oriflame si imi ies mult mai multi bani in plus si produse cadou decat imi ieseau de la avon
anonim_4396 întreabă: