| AlinaMihaescuGeorgiana a întrebat:

AVON sau ORIFLAME? Mie personal imi place AVON dar vreau sa stiu parerea voastra! Dau funda pentru cel mai interesant, original si inteligent raspuns despre una dintre firme.

Răspuns Câştigător
| ReeaDEEA a răspuns:

Eu cred ca AVON este mai de calitate. A re produse mai frumoase, promotii interesante care iti starnesc interesul. Oriflame are produse de proasta calitate. Soer ca ti-am fost de ajutor. happy

6 răspunsuri:
| SweetSecrets a răspuns:

Avon are o gama mai variata de produse; parfumuri, bijuteriilove struck, cosmetice etc.Catalogul mi se pare mai interesant,rasfoiesti paginile cu suspans,ce a mai aparut,te gandesti ce culoare ti se potriveste la rujhee hee, poti mirosi parfumurile[ceea ce la oriflame parca nu se poate], mai sunt si promotiile...happyDeci si mie tot Avon imi place:X

| maryangelll a răspuns:

Eu prefer AVON deoarece are produse mult mai de calitate decat ORIFLAME si la preturi mult mai convenebile.Simplu!

| Ctrl a răspuns:

Eu prefer Oriflame.Produsele mi se par destul de bune calitativ.La Avon, unele produse degeaba au o anumita frumusete daca in acelasi timp nu sunt si de calitate buna, si mi se par mai scumpe unele produse de la Avon in comparatie cu altele de la Oriflame.Mi s-a intamplat sa comand un produs mai scump de la Avon si sa regret chestia asta, pentru ca rezultatul nu a fost cel dorit.E adevarat, are unele produse bune (cremele Anew, fonduri de ten, rimele), dar tot Oriflame prefer.happy

| corinuta20 a răspuns:

Mie una imi place mai mult Avon si in plus este de mai buna calitate.M-ai ales la parfuri eu mereu cumpar!

| AlinaMihaescuGeorgiana explică:

Raspunsul castigator este al... lui ReeaDEEA!

Toate raspunsurile au fost interesante, dar cred ca al ei a fost unul dintre cele mai bune.

La fel si al lui SweetSecrets...

Dar va voi da tuturor vot la inteligent sau/si folositor.

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri!

M-au ajutat extraordinar de mult sa fac diferenta dintre aceste doua companii!

Multumesc inca o data!

Paa!

big grin

kiss

| VanillaSpice a răspuns:

Buna! Mie imi place cel mai mult Avon! Nu pot sa zic ca Oriflame nu este bun dar mie imi place mai mult Avon! De ce? Pentru ca are produse de calitate, produse frumoase, apar tot timpul produse noi si sunt la niste preturi foarte bune! Peace