| hamster a întrebat:

Azi am cazut cu bicicleta pe pietris si sub genunchi mi s-a luat din carne, parca-i tocatura sau nu stiu parca am taiat cu cutitul cum ii faci fripturii sa se patrunda. m-am curatat cu apa si cu sapun, apoi am dat cu apa oxigenata, rivanol si cu betadina(sincer, betadina e expirata dar nu cred ca aare nimic). ce sa fac sa nu-mi ramana semn? nu am de gand sa rup coaja...altceva?

Răspuns Câştigător
| AnnyMaryLupy a răspuns:

Poi cam asa ceva am patit si eu vara trecutasaddar eu n-am dat cu nimic nici cu apa oxigenata nici cu rivanol nici cu sapun ncii cu betadina cu nimic decat cu apa curata.si nu i-am mai facut nimic cam peste o 2 saptamani mi s-a facut coaja si apoi mi s-a dus singura ca sa uscat n-am rupt-o eu! Si nu mi-a mai ramas nimic! Asa am facut eu! Sper sa te ajute si pe tine. Ceauwave si daca chiar te-a ajutat si vrei tu da-mi o fundita te rog.)

9 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Buna.
Este bine ca nu vrei sa rupi coaja laughing
Majoritatea persoanelor care se lovesc rup coaja dupa ceva timp.
Trebuie sa lasi pielea ranita expusa.Adica sa incerci sa nu porti pantaloni lungi, pentru a nu freca rana. Poarta pantaloni scurti si nu pune bandaj!
Asa rana va trece mai rapid.
Altceva nu cred ca se poate face. Eventual date cu ceva crema pentru hidratarea zonei.

| Annitu a răspuns:

Chiar trebuia să compari astfel?straight face Ce ai făcut e destul de bine. Acum aşteaptă şi nu rupe coaja.

| FoarteLetargic a răspuns:

Nu ai ce face. Daca e chiar asa cum zici tu, o sa ramana semn.

| byby54 a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine pentru tine este sa mergi imediat la spital oricum eu nu cred ca e bine ca te ai dat cu betadina expirata

| BalonasheColorate a răspuns:

Du-te la medic! el stie ce.i mai bine pentru accidentul tau.byebig grin

| NoName_8490 a răspuns:

Vara trecuta si eu am cazut ssi am patit cam la fel...da mi-am rupt coaja si mi-a ramas semn.Banuiesc ca daca nu o rupeam nu imi ramanea.

| lungu_5803 a răspuns:

Trebuie sa astepti sa isi revina si sa nu iti iei coaja daca vrei sa nu iti ramana semn. Sper ca ti-am fost de folos. Bafta si numai bine sa iti treaca piciorul.

| Miniprix a răspuns:

Te speli cu sapun si cu apa din abundenta si te dai cu spirt. Apoi panzizi rana ca sa nu patruna microbi, praf, etc.
Daca "betadina" era expirata mai bine te duci la medicul de familie ca sa nu fi complicatii. big grin