| Astasunt a întrebat:

Azi am fost la un botez si m-am machiat. M-am dat cu un gloss, un rimel si un eyeliner. Multi mi-au zis ca imi sta bine, dar o colega mi-a zis ca daca vreau sa imi stea frumos sa ma dau si cu fond de ten pentru ca eu am si pete de la acnee si dac nu o sa ma dau si cu fond de ten o sa se vada urat. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| ClaudiuBrasov a răspuns:

Sfatul unui baiat: fii asa cum esti tu, nu te ascunde dupa straturi de fond de ten.Baietilor le plac mai mult fetele naturale decat cele borbodosite cu tot felul de chimicale.Nu zic sa nu folosesti machiajul, dar foarte discret.Eu cand mai vad cate o colega la scoala cum se picteaza pe fata ii zic "Iar dai cu trafaletul?".

10 răspunsuri:
| HappyCandy a răspuns:

Probeaza ambele variante, de ce sa ghicim.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Fondul de ten are cel putin doua avantaje: acopera imperfectiunile pielii, face ca pielea sa nu mai luceasca si, in plus, machiajul aplicat peste fondul de ten este mult mai precis si mai rezistent. Totusi, cand aplici fondul de ten, ai grija sa nu fie prea mult, pentru a nu arata ca o tencuiala.

| Amelya02 a răspuns:

Cea mai mare greseala, sa-ti asculti prietenele. Mai bine asculta un baiat.
Nu folosii fond de ten!

| Nolkyz a răspuns:

Pentru acnee, nu fondul de ten e soluţia. Cel mai bine este să te tratezi de problemele astea (la dermatolog) şi să eviţi fondul de ten.

| Geoops a răspuns:

Daca te dai cu fond de ten o sa-ti faca tenul uleios, nu este tocmai cel mai bun produs fondul de ten, insa ti'as putea recomanda cu incredere orice firma de Pudra de fata. Eu folosesc pudra de la giordani gold.
MULT SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai acnee si probabil si tenul gras, fondul de ten mai rau va face, porii inchisi vor "produce" mai multa acnee.

| NickyDragutza a răspuns:

Poti sa iti dai cu fond de ten dar sa nu iti dai mult pentru ca se vede urat

| elynutzu a răspuns:

Fi naturala...asa e mai bine.Si acneea sau petele o sa treaca de la sine.Nu asculta pe nimeni care iti spune sa te dai cu aia sau aia!

| Deyaaa18 a răspuns:

Ar fi bine sa te dai cu fond de ten.
Macar sa vezi cam cum iti sta.

| ioana98 a răspuns:

Daca te dai cu fond de ten s-ar putea sa iti strici tenul mai tare...iti spun asta din propia experienta..acuma nu mai pot iesi pe strada fara sa ma dau cu fond de tenwinking