| mesuoana14 a întrebat:

Azi am vazut in farmacii active slim...la folosit cineva? da roade?

Răspuns Câştigător
| annda a răspuns:

S-a chinuit mama si nu o dat nici un rezultat. big grin

4 răspunsuri:
| just4fun_8801 a răspuns:

Din cate vad eu are cateva ingrediente care ar trebui sa dea roade gen : inulina, l-carnitina, ceai verde dar nu bag mana in foc ca da rezultate. Daca doresti poti incerca la acceasi bani produsul unidyne de la universal nutrition (http://redis.ro/Web/Product.php?ProductId=119) dar aceste produse nu fac nimic daca nu sunt combinate cu exercitii fizice si cu un regim alimentar adecvat.

| eek a răspuns:

Iti recomand mult sport si o dieta fara niciun fel de grasimi.si sigur o sa slabesti. nu ti recomand pastile sau ceaiuri de slabit pentru ca toate au efecte adverse.si s ar putea ca dupa ce slabesti cu ele.sau te ingrasi la loc foarte repede si iti va fi mult mai greu sa dai kg jos dupa aceea.nu are rost sa recurgi la chimicale

| bubukid a răspuns:

De ce sa te chinui cu prosti dinastea..in loc sa iesi in fiecare seara o tura la alergat...si e si sanatos

| ancalazar a răspuns:

Daca 14 e varsta ta atunci nu l-as recomanda ...de obicei fac rau.Eu am folosit super slim dar acum e cam scos de pe piata pentru ca a facut rau foarte multor fete.Eu am avut noroc dar chiar nu iti recomand la varsta asta...