Servus, exista crema universal alba gasesti in magazine este si pentru piele alb si pentru negru, el iti intretine piela parca ar fi noua
Bună.
Mergi la școală cu poșetă?
Interesant!
Poșeta nu are ce căuta la școală, o porți în oraș,, oriunde altundeva.
După fiecare purtare o ștergi cu o cârpă moale pe care pui o soluție specială de curățare și protecție a ei sau șervețele de curățare cu această destinație.
Se găsesc la hipermarket.
Pa, pa.
@leguitoarea fara suparare sunt a -12-a si pentru 4 carti si 4 caiete cate iau pe zi merge o poseta.Nu spun ca mereu o sa fie asa, am si ghiozdan.Pana acum am venit la scoala numai cu ghiozdan insa spune-mi si mie cate fete de clasa a -12 a vin la scoala cu ghizodan, si daca nu te superi cand ai terminat tu scoala? Multumesc pentru raspuns, se pare ca esti singura care s-a obosit sa-mi dea un raspuns.
O stergi cu substante care se gasesc ori la supermarketuri ori la hipermarketuri, si nu ar costa multe decat in jur de 5-13 lei.
Malvina cel mai convenabil va fi sa ai mereu la tine un pachetel de servetele umede si o data, de doua ori pe zi sa stergi poseta.
Cu ocazia asta Malvina iti doresc un an scolar de la bun la foarte bun si sa reusesti in tot ceea ce ti-ai propus. Pa.