| Malvina24 a întrebat:

Azi imi cumparai o poseta alba din piele ecologica si desi nu vroiam sa fie alba o luai pentru ca nu aveau decat albe si albastre.Nu stiu cum sa o ingrijesc ca sa nu se "innegreasca" imediat! Vreau sa o iau la scoala si acolo nu ii pot purta mereu de grija.De obicei am grija de lucrurile mele insa o poseta alba ca acesta nu am avut pana acum.Pe eticheta ei scrie ca atunci cand nu o folosesc timp indelungat sa o depozitez in interiorul hartii, de asemenea sa o sterg cu o carpa moale pe care sa aplic substante protectoare. Ce fel de substante? Unde se gasesc? As vrea sa-mi spuneti daca sunt scumpe.Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| Bogdanst a răspuns:

Servus, exista crema universal alba gasesti in magazine este si pentru piele alb si pentru negru, el iti intretine piela parca ar fi noua big grin

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la școală cu poșetă?
Interesant!
Poșeta nu are ce căuta la școală, o porți în oraș,, oriunde altundeva.
După fiecare purtare o ștergi cu o cârpă moale pe care pui o soluție specială de curățare și protecție a ei sau șervețele de curățare cu această destinație.
Se găsesc la hipermarket.
Pa, pa.

| Malvina24 explică:

@leguitoarea fara suparare sunt a -12-a si pentru 4 carti si 4 caiete cate iau pe zi merge o poseta.Nu spun ca mereu o sa fie asa, am si ghiozdan.Pana acum am venit la scoala numai cu ghiozdan insa spune-mi si mie cate fete de clasa a -12 a vin la scoala cu ghizodan, si daca nu te superi cand ai terminat tu scoala? Multumesc pentru raspuns, se pare ca esti singura care s-a obosit sa-mi dea un raspuns.

| shhadow a răspuns:

O stergi cu substante care se gasesc ori la supermarketuri ori la hipermarketuri, si nu ar costa multe decat in jur de 5-13 lei.

| 80Cris a răspuns:

Malvina cel mai convenabil va fi sa ai mereu la tine un pachetel de servetele umede si o data, de doua ori pe zi sa stergi poseta.
Cu ocazia asta Malvina iti doresc un an scolar de la bun la foarte bun si sa reusesti in tot ceea ce ti-ai propus. Pa.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poartă o geantă, poșeta are altă destinație, fără supărare.
Pa, pa.