Pai am o solutie inteligenta, fara sa folosesti placa, fixativ sau spuma! Cumparati foarte multe pufuri si apoi iti legi parul pur si simplu in coada, apoi legi parul si cu celelalte pufuri strans legate si sa fie unul langa altul, acoperi toata coada si apoi a 2-a zi apare magia! Depinde de tine acum! pentru mai multe informatii trimite-mi un mesaj personal si o sa te ajut, mie imi iese!:-)
Daca nu e de ceramica trebuie sa ai mare grija:-s.de preferat sa nu ti mult placa pe suvita de par pe care o intinzi si tot asa la celalte...
p. saca vrei sa reziste mai mult drept dupa ce l-ai indreptat. poti folosi de la "Schwarzkopg-GLISS'-tratament balsam.].:*
si masezi cu varful degetelor parul.si ramane drept; x
Pa!; x
Si au aceeasi"problema" ca si tine.am parul ondulat si cu volum.Si eu aveam problema cu parul drept, dar m`am obisnuit asa cu el.Inainte mi-l indreptam cu placa si il dadeam cu ulei special de par, dar mi`l ardeam.Acum il las ondulat si imi fac o coafura usoara pentru par ondulat
Te-as sfatui sa nu te intinzi cu aceea placa`!
O sa iti arzi parull`! :d
Stiu din propria experienta`!
Dar o dta poti sa til intinzi`!
Daca ai parul ondulat nu o sa-ti stea prea multa vreme drept`!
She eu am parul ondulat she as vrea sal i-am drept mereu`!
She mereu inainte sa plec undeva mil indrept si imi dau cu o solutie sa nu mil arda`! :d
Dar nu imi sta mai mult de o ora drept`!
Iati o placa ceramica este mult mai bine she o solutie pentru placa sa nu-ti arzi parul`! :*
Cam atat am avut de zis te pupii`! :*