Am incercat cu lamaie da' mai bine nu incerci . O sa ti'se usuce pielea. Si usturoi am incercat, dar nici un efect, de 2 saptamani ma dau seara cu ulei de masline si surprinzator...chiar merge succes :*
Buna, am azuit la mai multa lume de lamaie pentru acnee.
Sincer, eu stiam ca etse pentru reducerea sebumului, adica pentru tenul gras.
De usturoi, chiar nu am auzit.
Iar tratamentele naturiste consta in masti de fata.
Cea mai simpla este apa combinata cu argila(se cumpara din farmacii). Sau poti inlocui apa cu suc de lamaie sau alte sucuri de la alte fructe.
Restul mastilor sunt mai complicate, trebuiesc mai multe ingrediente.
Ramane la aprecierea ta.
Eu zic sa incerci imi multe si vezi care functioneaza mai bine pentru tenul tau.
Succes!
Tratamentele naturiste au cam acelasi efect pentru acnee ca apa rece.
Nu poti scapa de acneea juvenila decat dupa inaintarea in varsta dar pana atunci o poti tine sub control.
Iti recomand Mibazon, o crema pentru uz veterinar. Stai linistita ca n-o sa-ti creasca copite in plus e foarte eficienta si ieftina.
O alta solutie (daca varianta veterinara ti se pare excentrica) ar fi tamponarea cu solutie de Retinol (vitamina A) dar are ca efect secundar uscarea pielii.
Eu v'am intrebat cum sta treaba cu lamaia nu v'am cerut sa'mi recomandati alte creme si solutii ca am folosit si eu destule inclusiv zyneritu ala de care zice toata lumea si care are efect doar la inceput crede'ma acum nu mai e bun de nimic pentru mine... m'ati lamurit
Pui lamaie si zahar pe o bucatica de vata si te speli seara (freci pana ti se dizolva zaharul ).
Masca cu argila si zeama de castraveti pe care o tii vreo 10 min.
Si uite cateva produse BUNE: Zynerit (folosit timp de 3 luni dimineata si/sau seara face toate cosurile sa dispara), dupa fa-ti masti cu argila sa treaca petele, nu folosi fond de ten sau alte minuni, si pe fata te speli doar cu apa curata fara nimic altceva, de cate ori simti nevoia; apoi mai este Bioderma gel de fata (dimineata si seara, dupa tratamentul cu Zynerit) + Bioderma H2O doar seara pentru ca usuca pielea.
A, si chestia cu spalatul pe fata doar cu apa o faci doar in prima saptamana...
Crede-ma, eu asa am facut: am avut acnee grava si am fost la doctor si mi-a dat chestiile astea
si nu uita: FARA MACHIAJ!
97789865367 întreabă:
anonim_4396 întreabă: