| gabyntz a întrebat:

Bai frate stiti cumva daca din cauza ca ma fac cu placa de par sau ca am avut o perioada care utilizam oarte des fixativu... influenteaza crestera parului ( imi creste foarte greu)? dau funda pentru raspunsul cel mai bun!

Răspuns Câştigător
| Eee_7625 a răspuns:

Pai. si eu folosesc placa si aproape in fiecare zi! nu are absolut nicio problema in afara faptului ca iti arz cat de cat parul daca nu folosesti o solutie un ulei ceva. sa te dai inainte de indreptat. eu folosesc un ulei pentru stralucire si anti ardere. se da pe par si cand dai cu placa se usuca si nu se vede uleios.happy Parerea mea date si tu cu o astfel de solutie. nu cred ca de la asta nu iti creste parul. fixativul nu e foarte bun pentru par. se foloseste doar la unele coafuri. cand te coavezi ma rOG. big grin Si ce sa-ti mai zic.happy Cam asta!blushing
Sper ca ti-am fost de ajutor.happy

4 răspunsuri:
| princess a răspuns:

Fixativul intr-adevar iti usuca parul daca il folosesti in cantitati mari si de multe ori.placa la fel folosita in mod excesiv dauneaza parului. dar sa influienteze in cresterea lui, nu cred.nu cred ca are vreo legartura. poate iti creste tie mai incet si de aceea.

| Sin a răspuns:

Normal ca are legatura.
Placa de par iti arde parul, ti-l deterioreaza iar parul nemafiind sanatos creste mai greu si are un aspect mai neplacut, lipsit de viata.
Nici fixativul in exces nu e prea bun dar nu se compara cu daunele provocate de placa de par.

| Eee_7625 a răspuns:

Coafezi, arzi.blushing scuze daca mai sunt greseli gramaticale da m-am cam grabit.tongue

| Byencutzz a răspuns:

Am si eu placa
dar depinde de care e
oricum placa folosita un exces dauneaza parului
eu de exp o fol o data la 2 saptamanihappy
ca pe mine ma tine 4 zile cand ma fac nu imi sta chiar ca-n prima zi asa drept dar parca nu mai are volumul ala care ma omoara pe mine!
ti-as recomanda ulei de parlove struck este sanatos si hraneste parul si nu mai fol placa asa de des fol asa ca mine sau mai rarhappy
, inceraca sa renunti la acesti factori care iti influienteaza parul
pa, pa*