Tu ai sta cu un baiat care are aparat dentar? Poate da, poate nu depinde cum e persoana aparatul dentar nu conteaza dar daca persoana aceasta nu ma atrage asta e, ramanem prieteni
Chiar nu conteaza aparatul dentar.
Frumusetea conteaza, dar intr-o anumita masura...
Cel mai important este caracterul si educatia...
Bafta!
Dar ce are? dragosstea ii oarba cand te loveste cupidinita cu sageata nu mai ti cont
Hey ^^.Nu conteaza daca o fata poarta aparat dentar, ceea ce conteaza cu adevarat este cum se poarta si cum este educata.70% suflet 30% frumusete ^^.
Normal, ce are? . Oricum nu o sa tina o vesnicie maxim dupa 1 an il da jos si oricum nu vad care ar fi problema cu aparatul dentar, poate arata si mai sexy intr-un fel ,
Sunt fata si am si eu aparat dentar si crede-ma ca nu ii ceea ce crezi adica ceva urat si vai doame de ai aparat esti cea mai urata crede-ma ca o sa-ti placa poate ii ca un accesoriu Toate fetele sunt frumoase in felul lor nu-ti fa griji
Normal ca da.Chiar mi se pare mai atragatoare o fata cu aparat dentar.Demonstrezi in felul asta ca esti o persoana matura, cu personalitate.
Mironositele care spun "vai, cum sa port eu aparat dentar" sau alte replici asemanatoare, atrag numai baieti de proasta calitate.
Hey ...eu stau cu o fata care poarta aparat dentar si totusi o iubesc mai mult decat pe mine sau pe altcineva
Pai normal as sta numa sa fie frumoasa si desteapta alte caltati nu mai conteaza
Logic ca da cei asa de rau?
Mare lucru are un aparat dentar
Pri cum o sa-l dea jos
Si daca te simti jenata si stai langa cineva care il placi il dai jos sil ascunzi sau il bagi undeva funda?
anonim_4396 întreabă:
lupsealexia întreabă:
DaciaRomania întreabă: