Nici unde, e naturala asa cum o lasa Dumnezeu, in fapt nu se pomeneste asa ceva in biblia, doar circumcizia
Masina de tuns frumos setata pe 0 si dau jos parul in plus, nu m-am epilat in viata mea cu benzi sau cu epilatorul ala electric, dupa prima banda mi-as baga ceva in ele, masina de tuns e cea mai eficienta, de ce ar fi nevoie sa mergi la salon ca sa-ti dai nevastuicile jos de la subrat, zona intima, piept, pe picioare, etc.
Eu ma tund cu masina de tuns intim si la subrat. Daca e necesar sa scap de par complet folosesc crema depilatoare.
Acasa cu bigul. Doar in zona intima si la subraț. Pe maini si pe picioare nu ma fac pentru ca nu sunt gay.
Nu te-ai taiat sau zgariat in zona intima niciodata cu bigul? Eu n-am incercat de frica sa nu ma tai
Nu m-am taiat niciodata. Cand am inceput sa fac treaba asta ma iritam putin, dar acum nu mai am nicio problema. Pe test**ule nu dau cu lama aproape pentru ca e periculos, dau mai la departare. Nici la subrat nu am treaba, este ok. Nu folosesc spuma, doar apa.
Vezi ca aia heterosexuali sunt cu gleznutele epilate mai mult nu aia gay.
anonim_4396 întreabă:
Andreea_5313 întreabă:
ejwihss întreabă: