| daniela_7403 a întrebat:

Baieti cum priviti fetele slabute si inalte?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel cum privesc toate fetele, sau ar trebui privite altfel?

15 răspunsuri:
| RamonaMn a răspuns:

Iti zic eu cum privesc baietii fetele slabutze si inalte: "=p~"

no talking

| sergiu25bc a răspuns:

Fata pentru mine minim 165 maxim 190cm, kg minim 50 maxim 65, asa imi doresc dar voi

| sergiu25bc a răspuns:

eu avand 185cm, 70kg,

| CrucifiedCountess a răspuns:

Adevaru e ca unele sunt chiar prea slabe pentu inaltimea lor si arata cam nasol.imi aduc aminte de Auschwitz

regis
| regis a răspuns:

De jos in sus happy

| Parintele a răspuns:

Totusi sa nu fie schiloada ( sub 50 kg) si sa aiba forme macar.

| greg a răspuns:

Modele d revista pe care as vrea sa le am in pat big grin tongue

| Moneyandfame a răspuns:

Le privesc indelung cu ochii....de sus pana jos.

| Encore a răspuns:

Hmmm

slabe da drooling le ador slabe

inalte nu prea thinking

potrivita sau chiar micuta dar nici exagerat de micuta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le admir, le respect, le iubeschappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi si putin mai grasuta...nu ma deranjeaza asa tare...atat timp cat imi place...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te referi la genul Monikk Columbeanu, o privesc ca pe stilpu' de telegraf rolling on the floor

| yael a răspuns:

Eu am 1.71 si 48 de kilograme si pana acum am avut vr 7 iubitzi laughing) deci nu ma respinge nimeni

| dragosh1gdi a răspuns:

In niciun caz din lateral, s-ar putea sa dispara big grin Serios vorbind, o femeie care vrea sa faca o impresie buna barbatilor din jurul ei prin felul in care arata nu are nevoie sa tina cura de slabire (pentru a se mentine in forma, chipurile) sau sa nu consume anumite mancaruri de frica sa nu se ingrase (!?). Personal, imi plac femeile care se simt bine asa cum sunt, fie slabute, fie grasute. Vei fi apreciata pentru felul in care arati atunci cand tu esti multumita, chiar daca ti se vad oasele bazinului sau un colacel simpatic (parca imi place mai mult a doua varianta tongue)

| sexygirl a răspuns:

Nu st baiat... dar o fata inalta, slaba si bineinteles c forme e perfecta...mmmm...totushy si sa aiba un chip acceptabil.
adica hay sa fim seriosi...cine vrea o fata scunda si grasawaiting?