Din mall, evident. Îmi place să dau 100-200 de lei pentru un tricou și pantaloni
Păi la orice second-hand unde au zile cu "orice produs 3 lei" ))
Dacă intri des și cauți mult, peste tot găsești câte ceva fain
Haine noi iau din magazinele din Mall.
Second nu iau pentru că nu-mi găsesc nimic ce-mi place, îmi mai aduc neamurile din Germania dar foarte rar găsesc vreun hanorac fain sau ceva.
Sincer zic cu Adevărată mi-am loat de la Lidl niște ochelari de soare ca ma dor ochi rău de la soare și un tricou roșu sta frumos cred ca nu mai de acolo ma îmbrac de acum încolo și ieftin și bun nu ma așteptăm deloc și mam duse sa iau mâncare din întâmplare mi-a atras atenția tricoul roșu și este o fata acolo la casa de marcat care semăna cu ia de asta ma duc mereu numai la lidl ma uit la ia atât mereu ma fac ca uit câte ceva in geanta sama uit mai mult ia pentru ca semăna la ochi și par și sprâncene cu ia și puțin dar puțin de tot la nas oricum ia tot ia este și va rămâne mereu și azi după ce scap de la munca abia aștept sa ma duc să-mi iau orice numai sa ma duc la lidl S-o văd pe fata aia care semăna cu ia azi nici nu știu ce acum sa încerc sa trag de timp data trecător mam făcut ca am uitat bani in geanta și fermoarul era cică stricat )))) nu eram îl făcusem eu așa acum cred ca o scot scandal ))))) gen doamna din spatele meu ma tot împinge și ma uit mai mult la ia
Prefer SH. Sunt si din materiale naturale, nu doar sintetice. Doar ca trebuie sa mergi des, sa cauti, ca fiind... unicate, e greu sa gasesti si marimea si tot ce mai vrei la o haina.
Nu recomand sh nici la dusmani, sunt haine de purtat cateva zile, cati bani am dat la aia in trecut, cand am cumparat de la producător s-a vazut diferenta clara