| Mario1996 a întrebat:

Băieților, cei care ați trecut de 25 ani.
Consumați suplimente cu colagen sau suplimente cu vitamine pentru ten? De ce multi au ten wow, eu am probleme cu ridurile din jurul ochilor. Nu înțeleg.
Nu fumez, nu beau alcool. Nu consum nici energizante. Care e treaba cu asta?

12 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Singurele suplimente pentru ten sunt multivitamine la nimereala, atunci cand pielea mi-e uscata, de obicei in preajma iernii.
In rest, nu folosesc nimic, nu am avut probleme cu tenul nici in adolescenta.

| Mario1996 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Și alea multivitamine efervescente din farmacie sunt bune? Eu am probleme cu tenul

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Mario1996):

Eu asa ceva folosesc, dar nu m-am consultat cu nimeni pentru asta, nu pot sa recomand si altora.
Ar trebui mai intai o discutie cu un dermatolog, o trimitere la analize, apoi poti lua suplimente sau poti urma indicatiile medicilor; de exemplu, uneori face bine sa stai la soare, alteori rau. Depinde cum este tenul tau, ce carente ai...

| Mario1996 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ai dreptate.

| ioana748 a răspuns:

2 litri apa pe zi, masca cu argila si albus de ou, de asemenea mastile cu miere sunt bune si o crema hidratanta. Cele de la Lancomre si L' oreal sunt bune.
Bafta,

| Mindfulness a răspuns:

Treaba e, factorii genetici.

| Mario1996 explică (pentru Mindfulness):

Aceeași poveste aud. Dar nu e adevărat nimic.

| Mindfulness a răspuns (pentru Mario1996):

Este! Eu arăt ca acum 10 ani la fața aproape, alții în 2-4 ani au îmbătrânit cat in 12.
Eu îmbătrânesc greu la fața, e un privilegiu, și maică-mea era așa.

Cum sa fie factori genetici. daca eu nu beau alcool, nu fumez. Nu sunt nici cu stresul. laughing E alta cauza. Poate ai dreptate. Nu știu ce să mai cred.

| Mindfulness a răspuns (pentru Mario1996):

Factori genetici = linia genetica nu neapărat mama dau tata și nu are corelație cu nu beau și nu fumez ci cu genetica! Nici eu nu fumez și nu beau. Uneori poți semăna și pe bunici nu neapărat pe părinți din anumite puncte de vedere! Daca in ADN tau e scris sa încărunțești prematur așa se va întâmpla indiferent de rezultat happy

Da. happy Ce sa zic.

| ninuku a răspuns:

Am vazut ca toate intrebarile tale sunt despre ten si piele, noi aici nu putem sa-ti spunem multe poate la alti sa functioneze un supliment dar la tine sa nu fie bun. Poate sa fie si genetic. Cel mai bine sa faci un control la un dermatolog si vezi ce spune, noi putem da sfaturi si sa-ti recomandam anumite suplimente si la tine sa nu mearga si sa-ti faca rau nu bine.