" Maxx23: Cu ce ajuta crema cu protectie solara?"
... ăăăăă, să ne gândim. Credem că ajută in a te proteja. De soare.
" Maxx23: Nu înțeleg asta, sfaturile astea de la alții"
Uf ce greu a fost! Detalii:
https://www.procosmetic.ro/......sesti-spf/
Crema de protecție solară te protejează si ajută atât la evitarea cancerului de piele cât și la evitarea îmbătrânirii precoce. Ce spuneai tu de poluare e legat de faptul că acum razele UV sunt mai periculoase pentru noi din cauza ei.
Există și experimente ce îi atestă utilitatea, caută-le. Mai trebuie precizat, faptul că orice folosești pentru ten trebuie să fie pentru tipul tău de ten, plus ingrediente safe aka fugi de parfum de exemplu.
Crema filtreaza radiatia ultravioleta. Iti ajunge mai putina in piele. Iar radiatia asta e mutagena, loveste in structurile celulare si poate da probleme mai urate...
Nu prea folosesc deoarece nu cred in capacitatea acestor creme de a bloca radiațiile, plus că efectele lor adverse sunt mult mai aiurea. De fiecare data când te dai cu o astfel de crema, te cam ustura pielea. As vrea sa cred că e din cauza vitaminei E in exces de pe piele însă nu cred. Soarele te îmbătrânește doar daca stai câteva ore pe zi la ore de intensitate maxima. Restul tine de politica media de a promova anumite produse cu efecte placebo pentru a avea producătorii vânzări
Pe mine nu m-a usturat niciodată. Poate ai tu vreo alergie