anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Balsamul rezistent pentru par drept de la Avon [pag 118 cod 2582 5 pentru cei care au catalogu] indreapta parul?

10 răspunsuri:
| BUBULINA a răspuns:

De la durexxwinking
ce'i cu nimic asta?

| BUBULINA a răspuns:

Dar de ce ai schimbat nimic?
nu iti mai place?
cum suna parca ceva de genul asta : mata_peste_tactw_=durexx
tare nimicwinking
pacat sad
era mau frumos ala de cat kidutzz_mik

| Mwhahahaa a răspuns:

Buna...

Imi pare rau ca te dezamagesc, dar nu am catalogulsad... Dar sa nu faci prostia sa-ti indrepti foarte des parul cu placa pentru ca ti-l arde si o sa devina din frumos in urathee heeFoarte ars, bla-blachatterbox

see you soonwave

| Zoombe3 a răspuns:

Este pentru par drept, adica il folosesti daca ai parul drept si nu pentru a-ti indrepta parul laughing si eu mi-am luat o chestie pentru bucle si nu mi-a facut nici macar o bucla, era doar pentru cele cu parul ondulat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am firu de par ft subtire si nu vreau sa folosesc placawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@BUBUlina care este problema ta?
Imi pun ce nimic vreau
Nu ma intereseaza parerea ta
Nu am nevoie de ea!
Si eu pot sa zic ca nimic'ul tau este naspa, fara inspiratie, stupid, demodat, aiurea, etc
by dydee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu lasă firele de păr să iasă răslețe, părul stă îngrijit.
Niciun balsam sau șampon ori mască nu poate îndrepta părul.
Cel mult poți să-l iei la perie sau placă, dar asta din urmă deteriorează foarte mult și trebuie să ai grijă să aplici 3-4 picături de ulei de protecție special înainte de a folosi placa.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era matha_peste_tactu_plus_durex (d)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apropo acum dc zici ca este tare nimic'ul cand inainte ai zis ca este naspa si aiurea?
Si dc ai modificat primul raspuns?
by dydee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este un balsam foarte bun.eu il folosesc si sunt multumita de el, dar asta nu inseamna ca daca te dai cu el ai deja parul drept, acesta trebuie uscat cu foehonul si cu peria rotunda.