| andreiurza33 a întrebat:

Bauna! 1. imi iubesc foarte mult parul numai ca as vrea sa ii schimb culoare. nu as dori sa folosesc nici nuantator dar nici vopsea. vreau ceva natural. va rog frumos sa imi dati si mie un pont daca mai stiti altul in afara de acele cu cafeaua.
2. stiti ceva ce ajuta parul. adica ce il hidrateaza si ii da volum. eu pana acum ma dau cu ulei de ricin dar as vrea si alte metode.
3. a treia mea problema este dealtfel si cea mai importanta. nu imi sta bine cu parul prins in coada obisnuita. dati-mi si mie ideei de frizuri cu care i-ar putea sta bine unei fete cu parul scurt care ajunge numai pana la umeri.

3 răspunsuri:
| Xeniaa a răspuns:

Incearca cu musetel..fierbi musetelul il las`sa se raceasca putin cat sa nu te friga si pui si zeama de lamaie.fa asta 2x pe saptamana si parul tau se va deschide la culoare foarte mult.(am incercat) sau daca nu cu frunza de nuc.dar iti iese un roscat..eu zic sa incerci prima varianta cu musetel si lamaie :* fundita daca te-am ajutat:*

| LovellyAngel a răspuns:

Pentru a-ti deschide culoarea parului, poti incerca ceai verde sau ceai de musetel. Daca vrei sa devii blonda, iti recomand apa oxigenta. Funda?

| andreiurza33 explică:

Si pentru par deschis, nu foarte mai exact brunet aveti ceva pentru a-l face negru.