Da se aplica si pe ochi, inainte sa te dai cu pudra. Dar cu pudra nu te dai pe ochi Ea se foloseste in principiu in zona T sa nu luceasca tenul inestetic si sa fixeze machiajul.
ps: nu-l mai baga in seama pe imc ala, probabil 90 e iq-ului lui altfel nu-mi explic de ce se baga ca musca-n fecale in subiecte care nu-l privesc.
Pune si inainte si dupa, ca sa fii sigura
daca tot va place sa ''ziditi'' de ce nu va faceti ingineri consructori? acolo cimentati si faceti fundatii toata ziua
oricum, iti vand un pont : pe baieti nu-i intereseaza absolut deloc cum arati tu machiata (oricum trebuie sa te speli inainte sa se urce cineva pe tine)
mai multe rezolvi cu niste pantaloni strimti
Raspunsul tau e chiar penal
Ma, ai si tu dreptatea ta acolo rad de fac crampe la burta (sau or fi de la chili)
Aniway, ce rost are sa te machiezi pentru tine? bani aruncati de pomana pe apa smbetii. Mai bine faci ceva cu adevarat util de banii aia.
A, daca te machiezi pentru baieti asta e altceva, dar nici cu asta nu prea sunt de acord, pen'ca daca arati ca un Roman diesel nemachiata, si machiata tot ca un camion o sa arati majoritatea femeilor sunt mai frumoase naturale.
Sau asa e feșan si esti dependenta de parerea celor din jur? Genul asta de personae vor permanent sa arate ca (,) ceva ce nu sunt (adica modele).
P.S: eu is mai țăran asa, nu inteleg moda E pentru gusturi rafinate iar eu sunt un om mai simplu (prin gusturi rafinate se intelege pitipoance dependente de atentia celor din jur)
Eee, am avut si eu 17-18-19 ani si stiu cum e la varsta aia. Daca te faci de rusine ti se pare ca nu mai esti apreciat/a ca un adult (ceea ce oricum nu esti oricat ai incerca sa pari)
Dupa ce te mariti incepe cu adevarat distractia, cand baiatul care avea pana atunci racheta-n kuur cand era vorba de tine si iti facea toate mofturile se ingrasa, cheleste si se apuca de bere cu baietii, tu urmand sa tragi de el ca de un caine mort sa iasa in oras ))))))))
Nu sunt fashion si nu sunt dependenta de parerile celor din jur, dar nu am de ce sa-ti dau tie explicatii. Serios acum, nu ai altceva de facut decat sa dai lectii de morala? Nici macar nu stii pentru ce ma machiez, dar am sa-ti spun ca sa nu stai cu inima in loc. ei bine, pentru un casting. multumit acum?
Pai si castingul ala pentru ce-l faci, nu ca sa vada lumea ce mare model esti tu? )
Nu dau lectii de morala, oricum, sper sa nu prinda nimeni nimic de pe la mine. N-am de gand sa dau meditatii fara sa fiu platit.
Doar ca, din cand in caned imi place sa ma mai amuz pe TPU iar intrebarea ta a picat la fix. Esti un fel de victima la ''camera de ras'' zambeste
P.S: asa se intampla cand n-ai kuur si tate sa ti le expui contra cost. mai trebuie sa si muncesti
Logic! nu-i mai asculta pe astia! te dai cu fond de ten si apoi pudra ca sa ai o baza! apoi fardul
Buna
citeste aici despre baza de ochi pe care o folosesc
http://www.sfaturilemariei.com/......ersoanala/
Da,se poate aplica si pe pleoapa.Si se aplica intotdeauna prima.Inainte de orice fardare sau machiare.
Ordinea in care aplicam machiajul e urmatoarea:
- crema de zi specifica tenului tau, e de preferat si cu factor de protectie solara, lasam crema sa intre in piele si...
- aplicam baza de machiaj, este una la Sephora, adica marca Sephora, este extraordinara, face tenul catifelat, fin, luminos, DA PE TOATA FATA, INCLUSIV PLOAPE! (daca nu ai baza, poti lasa doar crema care si ea joaca rolul unei baze)
- apoi se aplica fondul de ten, daca aplici fard pe ploape, aplici dupa fond de ten baza de fard "primer", este foarte important acest pas, deoarece fardul nu se strange si nu pica.
- la final pudram, blush, gloss si gata, machiajul e perfect!
Atunci nu inteleg intrebarea ta, la ce rost sa pui intrebarea asta daca tu nu realizezi un machiaj? Da cu crema pe fata si gata!