Ar fi foarte bine daca te-ai da in fiecare seara cu ulei de ricin pe unghii. Ar trebui sa iei si un supliment de calciu (se gaseste la farmacie). Si mai exista un tratament foarte ieftin, dar eficient - umpli un vas cu apa calduta si dezolvi sarea in acea apa, si iti tii mainile in apa sarata 30 min - 1 ora. Unghiile tale se vor intari simtitor, vor deveni mai sanatoase si vor creste mai repede. Zeama de lamaie albeste unghiile ingalbenite. Iar ca sa nu le mai rozi, ai putea sa le ungi cu ardei iute sau sa le dai cu oja/lac. Succes!
Nici` eu nu stiu
sh am acceashi` problema` x(
cateodataa` incepe sa ma inerveze chestia asta
incearca sa pui ardei iute pe unghi` =]]
sau nu stiu
Poi incearca sa nu ti le mai rozi si ingrijestetile... datile cu lac si pilestele din cand in cand si incearca sa ti le agheti! Asta e parerea mea... daca tie de ajutor ma bucur.
Aaaa stiu eu puneti ardei pe degete si cand o sa bagi degetu in gura sau unghia ma rog o sa te arda gura
Pai pentru inceput nu iti mai roade unghiile pentru ca ti le deformezi si daca spui sa ti se rup unghiile cumparati un tratament de unghii anti rupere de la avon, farmacie, plafoar sau consult un medic poate nu ai destul calciu... sper ca te-am ajutat fundita?
Exista un lac de unghii care are un gust oribil de amaraciune sau ceva asemanator si atunci cand vei avea tendinta de a duce unchia spre gura si cand vei da de gustul ala iti zic eu ca nu-ti mai vine deloc sa le rozi. du-te la parfumerie ca acolo trebuie sa gasesti.
Pentru inceput dati o forma, apoi se gaseste in farmacii un lac de unghi, care este amar, automat nu o sa le mai rozi, si apoi date cu ulei de ricin, este natural, simplu si isi face efectul repede, dateili fiecare seara, pe unghie si cuticula.