Mie imi place cum sunt unele blonde, depinde. blondul e sexy
brunetul mi se pare putin mai. vulgar
dar ambele culori sunt frumoase roscatul in niciun` caz
desi se spune despre blonde ca sunt proaste, nu culoarea parului conteaza dragii mei, ci creierul! mare porcarie chestia asta cu prostia blondelor, desi o mare parte din blonde sunt proaste, nu inseamna ca daca esti bruneta (natural) si esti desteapta, dupa ce te faci blonda gata. esti proasta nu`i deloc asa ) prostii doar
Nu as putea spune. Depinde de fiecare fata in parte. Fiecare in parte are o culoare care o avantajeaza.
Io-s o blonda camuflata
Momentan ciocolatiu Si ma prinde mai bine decat blond
Acu inseamna ca-s mai inteligenta? Mi-o fi crescut IQ o data cu schimbarea culorii parului? ))
Cu intrebarea asta ce vrei sa afli... ce culoare sa te vopsesti? sau ce culoare avem noi?
eu roscata
Eu sunt saten, iar un prieten care lucreaza in domeniu mi-a spus ca am o nuanta de roscat. P. S. : Imi plac toate
Despre roscate se spune ca sunt sarite despre blonde ca sunt proaste iar despre brunete ca sunt cool u ce crezi?
Atata timp cat arati bine nu conteaza daca esti roscata, bruneta sau blonda.culoarea parului nu conteaza pentru ca sunt blonde foarte inteligente, roscate calme si brunete frumoase.alege ceea ce iti vine mai bine dar daca te ajuta cu ceva eu sunt satena si imi place.succes
Toate + satena.fiecareia i se potriveste o culoare in functie de personalitate si stil.