| Carolina26 a întrebat:

Blonda sau bruneta...Cate dintre voi ati fost brunete (satene) si dupa ce v-ati facut blonde ati avut mai mult succes:sa fiti remarcate mai usor, placute de baieti s. a. m. d? Dati exemple

6 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Sunt care prefera blondele, care prefera brunetele.Ideea cu succesul tine, cum a spus si GanduriAlbe, de atitudine, comportament.Degeaba esti bruneta daca esti fitoasa.Pe baieti ii intereseaza mai mult decat parul:trupul, personalitatea si inteligenta. Putini sunt cei ce se uita la fete doar dupa corp.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Îţi dai seama că nu depinde de culoarea părului tău ci de personalitate nu? Să nu-ţi închipui că dacă din şatenă te faci blondă toată lumea îţi cade la picioare şi te admiră. Depinde de personalitatea ta. Baftă!

| chels95 a răspuns:

Definitely satena!

| Nimic special a răspuns:

Nu conteaza numai culoarea parului.conteaza fata tot corpulsmug.

| StefanS a răspuns:

Blonda sau bruneta?
Raspunsul meu pentru dumneavoastra este: SAU!

Sa revenim la subiect. Chiar crezi ca daca o sa fii blonda(daca acum esti bruneta) o sa fim mai atrasi de tine? Depinde si de cum esti nu numai cum areti.
Eu totusi as alege roscata=))(just joking)
http://www.youtube.com/watch?v=JYT7J-BUJnI

| Carolina26 explică:

Nu am cerut un sfat referitor la culoarea parului meu...am pus o intrebare simpla, nicidecum superficiala cum v-ati grabit sa o interpretati. Ma bucur totusi ca stiti lectia cu "personalitatea conteaza" laughing