| adelle23 a întrebat:

Blonde vs Brunete. Ce preferati? Aviz baietilor. >:

Răspuns Câştigător
| Andreea_7493 a răspuns:

Nu e corect.De ce sunteti rele?no talking Blondele ce au?phbbbbt Eu eram satena, si m-am vospit blonda thinking Nu cred ca baietii prefera o anumita culoare la par. Poate sa fie si roscata si blonda si bruneta si satena si orice ...conteaza si inteligenta si felul de a fi.blushingParerea mea...tongue

70 răspunsuri:
| cutie a răspuns:

Normaaaal ca brunetele... sperbig grinlaughinghee hee

| adelle23 explică:

Brunete, si eu zic la fel. \dancing fortaaaa

| Sara2 a răspuns:

Blondele logic

| RetroX a răspuns:

Brunete! love struck

| spin a răspuns:

Eu fiind mai brunetel...normal k brunetele....plus k astea miau placut de miclaughing

| cristi27 a răspuns:

Eu unul nu prefer culoarea parului la o fata, fiecare fata e frumoasa in felul ei asa ca va iubesc pe toatelaughing

| MisterKat a răspuns:

De toate sortimentele!winking

Janina
| Janina a răspuns:

Conteaza mai mult atitudinea, personalitatea nu culoarea parului!

| m3mo a răspuns:

De toate felurile dar in orice caz nu roscat [-x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunetele imi plac foarte mult.

| onur a răspuns:

Mie si blondele cu stil si brunetele finute... oricum cred ca oricare fata este finuta in felul ei...darr...am gresit putinhee hee

| irimescumanole_2488 a răspuns:

Nu cred ca, conteaza culoarea parului conteaza sufletul, mie imi plac toate.

| leinad a răspuns:

Brunetele sint cele mai bune, la toate.Blondele sint doar frumoase si atit.

| GnnAndra a răspuns:

BRUNETEEE... orice blonda am intalnit pana acum toate au fost cum se aude.pe aici pe colo laughing.nu acuz toate blondele.numai ca asa sunt blondele pe aici pe la mine laughingrolling on the floor

| Encore a răspuns:

Ambele , la mine nu conteaza culoarea parului thinking

| PostMortem a răspuns:

Brunetele whistling

| hahahahah.asa.e.cum.spun.eu a răspuns:

Brunette clar
"happy

| Timishan a răspuns:

Ai premiat un raspuns deja postat cu care chiar incep si eu,..."Nu e corect",... A terminat intrebarea ta cu "Aviz baietilor", si ai premiat o fata. sad Eu prefer brunetele, pentru ca "blondele" sunt un arhetip. Un moft. O impresie ca "ele" vor avea mai mult succes.Pentru ca de mic, intre baieti, auzeam: "- Mama, ce blonda, ce bucaciune (si altele!", ...am "indigestie" la blonde, naturale sau nu.Sunt de conceptie ca, daca 9 baieti "apreciaza" o blonda", instinctul gregar ar fi apanajul celor nesiguri pe ei, iar eu nu trebuie sa ingros numar acestora.Sunt foarte fericit ca iubesc o bruneta cu ochii caprui! love struck day dreaming Sa-mi traiasca! [-o< not worthyhee hee kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blondele arata ceva mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunete :d

| sorina_9875 a răspuns:

Pentru leinad:
nu toate sunt asawinking apreciezi dupa aparentawinking
fii mai atent pe viitor.EU SUNT BLONDA SI MA MANDRESC

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si blonde si brunete depinde cum ii stahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Observ aici mai mult raspunsuri de femei decit ale barbatilor .in fine! eu sunt topit dupa blonde naturale cu ochii albastri, restul ma lasa rece si chiar nu as putea simtii absolut nimic faţa de o bruneta poate decit cel mult o repulsie si atit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blondele

| selena_8928 a răspuns:

Logic ca blondele o sa aleaga blondul si brunetele brunetul. dar dupa parerea mea conteaza de persoana.si ap... cei care spn ca blondele sunt proaste sunt cam ingusti la minte.deoarece creierul si mintea nu se asociaza cu culoarea parului...asta fiind o aberatie...eu cel putin nu ma bag dar as zice totusi ca blondele sunt un pic mai speciale deoarece brunete gasesti peste tot dar blonde mai rar.(mai ales blondele naturale cu ochii albastrii sunt superbe)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blondeee.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt blonda si ma mandresc.Nu cred ca ce se spune despre noi e drept pentru ca eu nu sunt cum se aude in general... unele poate chiar sunt dar nu cred ca'i bine sa vorbiti la modul general.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunetele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eeeh uite ca eu sunt blonda dar mi'ar placea sa fiu bruneta:X dar nu'mi sta binebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza culoarea parului, adica am vazut blonde cu ochii albastri nu prea strauicite si brunete cu ochii caprui superbe si invers, aspectul general conteaza mai mult, dar ceea ce conteaza mai presus de toate e personalitatea

Întrebări similare