anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Blugi rosii pentru fete... pro sau contrabatting eyelashes? laughing
Sunt nehotarata rau laughing.

Răspuns Câştigător
| hp1uk a răspuns:

Pro, pantalonii colorati sunt o dovada a atitudinii si a curajului acelei persoane. Sa fim seriosi, trebuie sa ai o anumita doza de curaj sa iesi pe strada imbracat/a cu pantaloni rosii, verzi sau galbeni. In plus, o sa fii diferita fata de toti de pe strada. Oricum, trebuie sa fii constienta ca rosul scoate corpul foarte bine in evidenta, deci trebuie sa te simti ok in pielea ta.

39 răspunsuri:
| meooooow a răspuns:

Pro, si eu vreau dar nu gasesc sad

| Ciprian a răspuns:

Sincer eu sunt contra. Soryy, dar nu mi se pare o alegere potrivita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bitchsaywha, ai incercat la zara sau mango?

| meooooow a răspuns:

Eu am mai avut, sunt super draguti, mi i-a trimis cineva din anglia dar mi-au ramas mici. Acum inca incerc sa gasesc pe la noi dar nu am succes :/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ciprian, dar nu trebuie sa imi gadili orgoliul spunand ca esti de aceias parere ca mine. Dar as vrea si niste argumente, solide.

| BiancaGeorgya a răspuns:

Dupa parerea mea blugii rosii sunt urati... eu zic ca sunt mai frumosi blugii negri care ii poarta Miley Cyrus... stiti voi blugii aia stramti. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur Pro.Eu nu am rosii, dar as vrea. Dar am pantalonii verzi, si galbenii! Asa ca ia-ti!hee hee

Pa, pa happy

| Tourniquet a răspuns:

Mie imi plac. Dar cei inchisi la culoare. Spre visiniu. happy
Daca vrei deschisi ii poti asorta cu un tricou negru cu imprimeuri (albe, negre, rosii)
Bafta!
(deci sunt pro)

| CARMENCITA a răspuns:

Eu zic sa porti ce imbracaminte iti place tie si nu ce zic altii. Daca tu vrei blugi rosii si gasesti poarta. Daca cauti pe net vei afla ca se poarta rosul. Mie nu-mi mai plac blugii, dar mi-as cumpara niste raiati rosii daca as gasi.

| meooooow a răspuns:

Sa nu aud de Miley da?
Am incercat peste tot, o prietena de-a mea si i-a luat de la MiniPrix dar sunt cam spalaciti, nu au culoarea aia vie pe care o vreau eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@CARMENCITA, asa e. port ce imi place dar la mine cum e la multe fete imi place sa vad ca va pasa laughing).
Sti cum e discutia intre fete si iubit :
Uby iti place rochia mea?
Parca aia neagra era mai draguta.
Dar aceasta discutie are un singur scop, ca fata sa vada ca ii pasa laughing.

| TяαfιcAnTaDєIυβιЯë a răspuns:

Pro, eu am avut o pereche de blugi rosii, si imi statea, dragut...Acum depinde de tine, cum iti sta, chestii din asteabig grin

| Minnie a răspuns:

Pro.Am purtat unii lungi si acum am unii trei sferturi.Ambele perechi purtate, evident, doar vara

| PrincessOfChocollat a răspuns:

Pro!^^
Sunt superbi, si eu as vrea sa am, dar nu gasesc pe marimea mea straight face

| loricel a răspuns:

Pro love struck. Am si eu blugi colorati (turqoise si mov).

| blablablasigatacamaplictisesc a răspuns:

PRO.
Imi plac blugii colorati si mai ales cei rosii, iar daca nu-i porti acum, cand sa-i mai porti, ca odata in viata esti adolescent.

| ƳσʋAиdMɛ a răspuns:

Pro sunt suuper cool si draguti :* am si eu skiny si iti fac picioarele mai suple si mai sexy smug

fundabatting eyelashes

| BiaBubulina a răspuns:

Compara intre astia http://www.google.ro/......tp?/imgres r:16, s:24&biw=1280&bih=521 si astia http://www.google.ro/......tp?/imgres r:17, s:0 eu cred ca tot se poarta blugi albastri si albastri si dupa aia iti zice vechea aceeasi iti mai schimb stilul si le arati si cealalta parte

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Contra. prea tzipatori big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Bibiku, dar primii sunt oribili laughing. Si ca model dar mai ales culoarea spalacita.

| Gentiana a răspuns:

Pro intotdeuna!winking

| DoArEu_1080 a răspuns:

Contra, sincerwinking

| Biby a răspuns:

Sunt pro.Sunt mai deosebiti si mai frumosi.Acum pe toata lumea o vezi in jeans albastrii.Imi doresc si eu dar inca nu am gasit.

| anaisu a răspuns:

Pro dar sa fie de culoare deschisa mai aprinsa pentru ca aia spalaciti sau inchisi la culoare se vor vedea uratwinking

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Pro! Mai bine îi porți acum, în adolescență, decât când ești babălaughing Și de ce nu? Sunt frumoși, merg asortați cu aproape orice.

| Ramo_1033 a răspuns:

Sunt ok, dar nu mi se par pentru orice varstahee hee. Chiar astazi am vazut pe o tipa de aproximativ 20 de ani si sincer, pe cat de draguta era ea, pe atat de copil o aratau blugii culoarea aceea.hee hee
Blugii albastii cred ca nu se vor demoda niciodata, iar decat sa dai un car de bani pe o pereche pe care o vei purta o luna-doua-trei, te sfatuiesc sa iti iei o pereche albastri/negri pe care ii vei purta chiar si peste ani, deoarece moda azi trece, maine se. ntoarcesmug

Bafta:*.

| kitty223 a răspuns:

Pro :X:X:X. Parerea mea :d. Imi plac culorile care ies in evidenta :X

| cισcσℓαтαﺕαєяαтα a răspuns:

:X Perfect!

| pwp a răspuns:

Mai bine nu :d
deci Contra

| Mary Marry a răspuns:

Pro! Imi plac mult! Iti dau Puțin curaj. Ce zici de mine care am si suvite rosii? laughing

Întrebări similare