anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Blugii strâmţi super skinny sunt ok pentru băieţi?

20 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu-s faini nici largi dar nici prea stramti, ceva intre, in genul asta:
https://dehaine.ro/......00x700.jpg

| SilentRain a răspuns:

Nu

| LPCTSTR a răspuns:

Se numește "procesul de pizdificare a unui "bărbat" ".
Scuză-mi exprimarea, internetul este nemilos.

| Liviu a răspuns (pentru LPCTSTR):

Ma intreb, oare si-o epila parul de pe piept/picioare/maini? hmm

| LPCTSTR a răspuns (pentru Liviu):

Te întrebi?
Ca să poartă blugi d'ăia, părul de pe picioare ar fi un micuț strat de 0.5-1 mm ceea ce ar însemna ~ un număr mai mic la blugulețul pentru piciorușele sale de pufi rău, deci clar îi face cu mânuța părului.
Pe mânuțe nu știu ce să zic, posibil probabil.
Pe piept... dacă dragul nostru are 18 ani mă cam îndoiesc că îl are.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Daca n-ai oo da

| Heavenonearth a răspuns (pentru supadeceapa):

Hahahahahahahaha!

| Justme1997 a răspuns:

Sunt ok atata timp cat nu sunt prea mulați in anumite zone

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, sunt ok, am purtat anul trecut cand eram boboc la liceu, arata smecher doar ca multi o sa-si bata joc de tine si o sa faca mult misto, dar in alte zone ale tarii gen in capitala e ceva obisnuit. Deci go ahead, buy.
Ps: Sa nu fie mult prea super skinny adica numar mic, aveam probleme sa ma aplec laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ignora-i pe cei cu "pizdificarea" si asculta aici:
Ca sa poti purta acesti tip de pantaloni trebuie sa ai un corp armonios. Daca ai forme(coapse, fund mare) nu va arata bine. Trebuie sa fii băț ca sa poti purta asemenea croi.
PS: lumea vorbste oricum, asa ca daca esti bat si iti place acest tip de pantalon wear it baby!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic nu? rolling on the floor Am văzut multi si. na

| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Dacă ai un fund mai proeminent, răspunsul este NUU

| AlexCristi97 a răspuns:

Depinde de cum arati tu, daca esti slab tare, arata ca si cum ai avea doua bete in loc de picioare. Daca ai picioare lucrate, sa ai ceva carne pe ele, pot fi ok. Mie personal nu mai imi plac pentru ca scoate prea tare in evidenta ce am in chiloti si sunt incomozi, ii prefer pe cei skinny sau facuti doar putin mai stramti (nu total mulati).

| Doja a răspuns:

Pentru homosexuali sunt perfecti. Iti accentueaza fundul, piciorusele fragile si te fac o tinta buna pentru ursuleti.

Daca nu esti homosexual atunci vei parea unul, cu exceptia cazului in care faci genuflexiuni serioase la sala si antrenament la gambe. Insa daca faci antrenament la gambe nu incapi in blugi skinny.

| HerculePoirot a răspuns:

Da,de ce nu dai si cu putin fard si niste pantofi cu toc ca sa fie tacamul complet? Pzdfcarea barbatului a ajuns pana si pe TPU sa-ti bati copiii...

| DabiJaWL a răspuns:

Atata timp cat nu sunt stramti in zona testiculelor si curului atunci sunt ok, dar daca iti iei blugii de aia stramti ce vin si pe testicule si pe fund atunci esti penibil laughing)

| RpxOnAir a răspuns:

Cand vad baieti cu blugi stramti ma ia greata, chiar nu vedeti ca aratati ca niste fete? Sa nu zic pi*zde. Logic ca lumea face misto, pentru ca barbatul trebuie sa fie barbat

| zeus24 a răspuns:

Binenteles ca sunt ok.si eu port.

| lrdaniel a răspuns:

Nu. Scurt si la obiect. Blugii stramti sunt ca sa evidentieze formele picioarelor si nu vad de ce ti-ai dori asta...ma rog, exista niste exceptii desigur, dar vorbim in general

Întrebări similare