Bronzul se va curata singur peste cateva zile. Cand observi ca se cojeste pielea, sa tragi de pielitele alea. Eu ador sa il curat pe tata pe spate atunci cand se cojeste dupa bronz.
Pana nu ti se cojeste nu ai ce sa faci, asta e procesul. Te-a prins soarele cumva doar stand pe afara, daca faceai plaja era unform bronzata.
Draguta, n-ai specificat in intrebare ca ti s-a acrit de bronzatul pe picioare. Totusi, intrebarea ta "Cum pot scoate bronzul de pe brate?" ramane in capul clasamentului intrebarilor penibile de pe acest site. Mult succes in aceasta indeletnicire, o sa arati penibil.
Daca voiam sa ma bronzez pe picioare, nu mai puneam intrebarea.
Tu ai gandit inainte sa dai raspunsul asta?
Hotul striga hotii... nu eu sunt penibila ci tu. Site-ul asta nu e facut ca sa dai raspunsuri irelevante, asa ca daca nu stii sa raspunzi respectuos (si folositor), sfatul meu este sa NU raspunzi.
Si nu ti-am permis eu tie sa mi te adresezi cu "draguta". Dar nu te judec pentru lipsa ta de educatie, aici cred ca e vina cui te-a crescut. Draguto.
Dar ce am zis rau?
Nimic, de ce?
Pai credeam ca ai vorbit cu mine mai devreme dar dupa am vazut ca ai raspuns altcuiva.
Nu prea merge, dar spre iarnă în Colo spre primăvara o să dispară când o apărea frigul si gerul