1. Nu e nici o problema, eu imi indrept parul de ani de zile si nu are nimic. Doar sa nu-l indrepti daca e ud / umed. Sa il tunzi cel putin 1 data la 2 luni si foloseste un sampon hidratant, gen Dove.
2. De la Avon am folosit produsele Clearskin si au fost foarte bune.
1.Si eu imi spal parul tot la 2 zile si nu are nimic, din contra e mai sanatos si frumos.
2.Depinde de tipul tau de ten, eu folosesc doar din gama Planet Spa de la avon si crema Anew. Si le folosesc zilnic, iar rezultatele s-au vazut dupa apx 1luna jumate.
1.totusi cam des.la 3 zile cred ca e bine.partea cu uscatu si cu indeptatu e ok.
2. da, cremele avon sunt in general cam cele mai bune pot spune, deci foloseste-le cu incredere.
bafta si fii multumita asa cum arati. :*
Orice cosmetic e temporar si nu e bun la nimic, e doar publicitate vanduta pentru a obtine beneficii compania respectiva, asa si reclamele intra toata prostia acolo de creme si toata chestia.
1.Am o colega la mine in clasa si a facut cum vrei tu sa faci...De fapt, s-a dus la frizerie, s-a tuns si si l-a intreptat, si uit totusi sa spun ca il avea cret.Acum o saptamana era super OK dar astazi am inceput sa tip prin clasa cand am vazut-o, deci nu, nu incerca.
2.Pe asta nu o stiu...
gabytzu22 întreabă: