| madycumada a întrebat:

Buna!
1.Are ceva daca imi spal la 2 zile parul si dupa ce il usuc il indrept. deoarece am breton si nu sta bine daca este cret?
2. Mi-au aparut cateva cosuri si mi-am luat de la Avon niste creme cum ar venii pentru curatare, pentru puncte negre, luciu si asa mai departehee hee sunt bune? A mai incercat cineva?
Multumesc! O zi frumoasa!

7 răspunsuri:
| Ari_9336 a răspuns:

1. Nu e nici o problema, eu imi indrept parul de ani de zile si nu are nimic. Doar sa nu-l indrepti daca e ud / umed. Sa il tunzi cel putin 1 data la 2 luni si foloseste un sampon hidratant, gen Dove.

2. De la Avon am folosit produsele Clearskin si au fost foarte bune.

| Mmarryy a răspuns:

1.Si eu imi spal parul tot la 2 zile si nu are nimic, din contra e mai sanatos si frumos.
2.Depinde de tipul tau de ten, eu folosesc doar din gama Planet Spa de la avon si crema Anew. Si le folosesc zilnic, iar rezultatele s-au vazut dupa apx 1luna jumate.

| Floreenofficial a răspuns:

1.totusi cam des.la 3 zile cred ca e bine.partea cu uscatu si cu indeptatu e ok.
2. da, cremele avon sunt in general cam cele mai bune pot spune, deci foloseste-le cu incredere.
bafta si fii multumita asa cum arati. :*

| mgtow a răspuns:

Orice cosmetic e temporar si nu e bun la nimic, e doar publicitate vanduta pentru a obtine beneficii compania respectiva, asa si reclamele intra toata prostia acolo de creme si toata chestia.

| AcidCuSange a răspuns:

1.Am o colega la mine in clasa si a facut cum vrei tu sa faci...De fapt, s-a dus la frizerie, s-a tuns si si l-a intreptat, si uit totusi sa spun ca il avea cret.Acum o saptamana era super OK dar astazi am inceput sa tip prin clasa cand am vazut-o, deci nu, nu incerca.

2.Pe asta nu o stiu...

| xGyAx a răspuns:

Ce intrebare proastalaughing