Buna! eu nu am pistrui dar am o prietena care are si mi a zis ca este foarte buna.
In cam 6-7 saptamani se vad rezultate si previna aparitia pistruilor si a petelor. Daca ai pielea foarte uscata nu este indicat sa il folosesti si pe durata tratamentului evita expunerea la soare. Cand il aplici trebuie evitat contactul cu ochii ranile vizibile si negi
Crema nu e foarte scumpa ( cam 10 lei) si o gasesti in farmaci. ea are in compozitie fructe si este recomandata de doctori.Tratamentul cu crema pentru pete si pistrui are dublu efect : de decolorare si atenuare a pistruilor si a petelor de pigmentatie, dar si de prevenire a aparitiei acestora.Se aplica seara, dupa demachiere.
daca dupa mai multe zile ai observat ca iti irita foarte rau pielea nu mai este indicat sa o folosesti si mai bine intrerupi tratamentul.Varsta nu conteaza deloc dar conteaza tipul de piele. Curele nu sunte necesare, dar sa nu exagerezi cu grasimile, sarea sau ciocolata.
In mare eu ti o recomand pentru ca da roade si pe prietena mea a ajutat o foarte mult
Multa bafta si sper ca ti am fost de ajutor.
anonim_4396 întreabă: