| Loldary a întrebat:

Buna :3 Vreau sa imi tapez parul asa http://youtu.be/TteNIThD_DY, dar nu imi prea iese :[. Stiti oare de ce? Am intrebat-o pe acea fata cum, am id-ul ei de skype, si mi-a explicat amanunt cu amanunt :[ dar tot nu imi iese :[. Am cam sacait-o, adica am pus-o sa se tapeze de mai multe ori si acum mie cam rusine sa o mai pun o data :[. Am banuit ca poate fi firul de par, piaptanul, sau samponul cu care se spala am intrebat-o ce sampon foloseste e ok da nu se gaseste aici. Tata e in germania. L-am pus sa imi trimita un bax ca sa fiu sigura ca samponul e de vina [ceea ce nu e ] acum vreau sa ma interesez de acel piaptam. Dar e profesional :[ Matusa mea lucreaza ca makeup artist si ca stilist si mi-a spus ca se fac doar la comanda si sunt destul de scumpi pentru 2, 3 pieptani. Daca am facut greseli de caligrafie scuze dar eu nu mai locuiesc in romania de la 6 ani :[

5 răspunsuri:
| TokyoGirl a răspuns:

Te-ai putea duce la un coafor.

| Armyanka a răspuns:

laughing Tu esti din Romania.Se vede dupa scris rolling on the floor. Nu ne raieresti asa usorbatting eyelashes.

| αиdяαdα a răspuns:

Dar nu este adevărat! Nici piaptănul, nici părul, nici şamponul nu are nici-o legătură cu tapatul părului. Orice păr trebuie să stea tapat dacă ştii cum să îl faci. Eu sunt la acest profil la şcoală, Friezeri / Coafor. Şi noi ne plângeam că nu ne iese, dar ne-a spus clar profa că nu facem noi bine d'aia nu iese. Cum pune ea mâna pe piaptăn face minuni. Trebuie doar să exersezi. Baftă!

| weirdkidooo a răspuns:

Trebuie sa fi neaprat tunsa in trepte indeajuns de mici happy Nici mie nu prea imi iese, eu sunt tunsa in trepte, dar sunt destul de lungi happy