| wolder a întrebat:

A avut cineva de aici PIERCING IN BURIC?
Daca ai avut as vrea sa aud parerea ta despre cum a fost cand l-ai dat, cum l-ai ingrijit dupa si cand ti-a luat sa se vindece?

11 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Am avut eu, dar din geseala s-a rupt gaura ( neatentia mea).
Cam o saptamana te doare destul de tare, nu poti sa dormi pe burta, nu poti sa te apleci.
Videcare completa este daca nu il "zadarasti" adica la inceput trebuie sa ai grija sa nu il atingi cu o bluza, etc.
Nu prea l-am ingrijit, cam 3-4 zile am pus sprit acolo, ca sa nu mi se infecteze, apoi l-am lasat in pace.
Cam intr-o luna se va vindeca complet, asta daca nu il atingi destul de des.

| wolder explică (pentru LaLaura):

Am mai auzit de la cineva ca s.a rupt cand s.a dezbracat rapid. ma ingrozeste, nici nu vreau sa ma gandesc la pielea aia rupa. nu vreau sa patesc dar totusi imi doresc gaura

| LaLaura a răspuns (pentru wolder):

Daca ai grija de el, mai ales in perioada de vindecare, nu are cum sa se rupa. Mie mi l-a rupt cainele cu laba, eram cu el in brate la veterinar ( uraste sa fie la veterinar). Asta mi s-a intamplat cam acum 4 ani si acum mai am semn unde s-a rupt, dupa ce s-a rupt s-a vindecat foarte greu.
Si eu mi-as face din nou gaura, dar nu stiu daca merge peste cea initiala, si la mine in oras salon de genu acesta nu este, trebuie sa ma duc in judet cam la 50 de km de casa.

Te inteleg, imi pare rau pentru ce ai patit. sad ma bucur ca s-a terminat cu bine.
esti o persoana curajoasa daca vrei sa ti-l mai dai odata. mie imi e foarte frica de mometul cand mi-l va da sunt o fricoasa de fel asa mi-a fost frica si de cel din limba dar nu a fost deloc rau happy

vreau niste sfaturi de ingrijire dupa ce mi-l da! te rooog!

Nu sunt chiar atat de curajoasa, dar imi place, am si 2 tatuaje, deci sa spunem ca suport durerea.
Eu una nu as avea curaj sa imi fac in limba, am inteles ca pot aparea complicatii, ca nu mai poti sa vorbesti corect, mai ales ca eu sunt rrita, nu as vrea sa risc.
Sincer nu prea am avut grija de el, cam 1-2 saptamani m-a durut si atunci dadeam gaura cam 1 data pe zi cu spirt ( asta la inceput, maxim 1 saptamana), ustura un pic, dar nu doream sa se infecteze, apoi aplicam o crema hidratanta ( am aplicat cam o luna crema). A trecut cam 5-6 ani de atunci, deci imi este cam greu sa imi amintesc totul.

Am auzit ca spirtul nu e recomandat pentru ca sapa rana mai bine betadina sau rivanol zilnic. Singura problema la limba e ca se umfla si mananci greu, dar dupa o saptamana vorbesti corect, mananci normal, nu ai cum sa-ti pierzi simturi sau sa nu vorbesti corect
la salon nu ti se va intampla nimic ca sunt profesionisti. poate ca s-a mai intamplat ca un ratacit ce nu se pricepe sa dea asa un piercing in limba si sa atinga nu stiu ce vena si sa apara complicatii.

Nu are de ce sa-ti fie frica. nu sunt chiar riscuri si dca vrei sa aflii mai multe poti citi AICI
https://deearockon.wordpress.com/......-in-limba/

La mine a mers totul bine cu spirt, s-a vindecat frumos, si nu am avut vreo complicatie cu el, acum na, cred ca depinde si organism.
Multumesc pentru informatii legate de cel din limba, dar eu nu as avea curajul acesta, cel putin nu in viitorul apropiat.

Cum crezi tuwinking

in buric dupa ce il dau cat tin bandaj pe el?

Eu nu am tinut nimic pe el.

| Biancaioanaharapu a răspuns (pentru wolder):

Nu ar trebui, eu mi-am dat singură acasă fără nicio problemă, prima zi când l-am pus nu puteam să mă aplec sau să-l ating, ar fi ok ca în prima/a doua zi să pulverizezi cu spirt să nu se infecteze. Mi-e toți mi-au zis ca se va infecta? dar nu happy