Ti-ar sta bine. desi nu pot exact sa-mi dau seama, ca poza de la profil e editata.
numai sa schimbi culoarea la sprancene, de exemplu fa-le maro cum le are si hayley. nu arata bine sprancenele inchise la culoare si parul mai deschis.
Salut. Vreau sa iti spun ca ma regasesc in descrierea ta( referitoare la cum arati). Am fost vopsita si eu roscata, si mi-a stat bine. Si dupa, o prietena mi-a dat ideea sa ma vopsesc bruneta. M-am vopsit, si vreau sa iti zic ca toata lumea zice ca imi sta mult mai bine bruneta decat roscata. Deci, de ce nu ai incerca si tu? Eu zic ca ti-ar sta foarte bine, plus ca brunetul e la moda.
:*
Pai daca e castaniu inchis n-o sa-ti iasa culoarea aia. doar daca-l decolorezi. o sa-ti iasa roscat inchis, care mi se pare mie ca e pentru femei. mai in varsta (pe bune, toate mamele sunt roscate). Roscatul deschis, intr-adevar, este frumos. dar ar trebui sa-ti vopsesti si sprancenele ca sa se vada bine Totusi, merita sa incerci, daca nu-ti place te vopsesti o culoare apropiata de nuanta parului tau. Eu, spre exemplu, am avut o incercare de a ma face blonda vara asta. mi-am decolorat jumatate de par si m-am razgandit, m-am vopsit bruneta din noi. Nu pierzi nimic daca incerci. Bafta!
Buna mei Nu conteaza cum iti sta din moment ce'tsi place tie! Tuh sa te simti bine! Iar culoarea roshcata, un roshcat spre vishiniu ar arata perfect cu tenul tau. Si cum tsi'ar sta, nu'tsi face griji... La un salon bun iti geseshte o tunsoare pe masura care sa te arate extra cool. Bafta :*!
Funda?
Si eu am o prietena care s-a vopsit asa si ea are parul castaniu inchis si are tenul deschis si imi place foarte mult cum ii sta. Eu zic sa incerci
Mario1996 întreabă: