anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A folosit cineva Candian Tea pentru slabit? Ce parere aveti? Cica l-a folosit Minodora si a slabit 22 de kg, iar pe siteuri toti au o parere buna despre el...

Răspuns Câştigător
| RandomGirl a răspuns:

Nu mai crede in povesti!
E de ajuns sa bei apa si o sa slabesti sau poti sa bei ceaiuri si de asemenea te ajuta sa slabesti, de oricare ar fi.(iti recomand insa ceaiul verde)
Singura modalitate 100% sigura prin care tu poti sa slabesti este sa iti schimbi stilul de viata, atat de simplu! Nu e nevoie sa te infometezi, nu e nevoie sa tii diete absurde, manaca doar ce este natural si bun pentru tine, mananca de ce chiar are nevoie organismul tau si nu e doar o pofta pentru ca stii ca "e bun".
70% din stilul tau de viata il reprezinta alimentatia, 20% sportul si 10% genele pe care le-ai mostenit.
Intr-o luna daca dai tot ce e mai bun din tine, adica sport 1-2 pe zi 5-6 zile pe saptamana + mancare sanatoasa(=doar vegetale + proteine[carne: pui, curcan, peste la gratar/cuptor] + lactate [lapte, branza, oua, smantana de la tarani]) o sa slabesti 5-10 kg. Ma rog nu iti mai tin teorii, dar te rog sa retii un lucru: industria din ziua de azi doar vrea sa faca bani, iar ei eu nevoie de oameni creduli care sa le cumpere produsul si o sa iti garanteze si luna de pe cer; medicamentele, pastilele, ceaiurile, cremele, tot ce este prelucrat te ajuta pentru o scurta perioada de timp, dar daca revii la stilul tau de viata o sa te ingrasi la loc.
Iti doresc numai bine si nu imi lua parerea in nume de rau, deschide ochii!

4 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

O tampenie! Minodora a slabit atata cu foarte mult sport si dieta si a spus-o inclusiv ea de n ori la tv. Ea este doar imaginea pentru acea firma. Plus ca pe pagina oricarui produs de slabit vei gasi doar supermarturii a celor care teoretic au cumparat produsul.

| LeMousiqe a răspuns:

Bună.
L-am încercat, într-o lună când l-am folosit, am slăbit 5 kg nu prea cred, ar trebui, să slăbesc mai mult.
Încearcă altul.
Numai Bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa zisi cei care au o parere foarte buna despre ceai sunt chiar cei ce doresc sa-l vanda. o intrebare simpla: daca fiecare ceai scump prezentat de vedete ar da rezultate crezi ca ar mai exista atatea marci care sustin ca produsul lor e cel mai eficient?! pastilele intr-adevar dau rezltate si acele doar unele. dar ce te faci cand ficatul iti este avariat!? sau inima!? herbal life da rezultate 100% iti spun din surse sigure (doar prafuri alias shake uri + ceaiuri....si cam atat). da rezultate si foarte rapid-dar- e un mod de viata. renunta la acea dieta dupa ce ai atins greutatea dorita si vezi cum iei dublu in greutate. asa ca tot sportul ramane cel mai bun prietem al nostru+dieta echilibrata. asa ca, gaseste o dieta portivita organismului tau+sport=mod de viata daca iti doresti un corp armonios. succes.

| Unniique a răspuns:

Incearca mai bine sa slabesti natural, prin sport si o dieta potrivita. Aceste medicamente pentru slabit te imbolavesc.