anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
A folosit cineva crema APIDERMIN?
Daca da, va rog sa imi spuneti care sunt efectele, dupa cat timp si-a facut adevaratul efect, ajuta la disparitia acneei? de fapt a urmelor lasate de ea?
Funditabatting eyelashes!

Răspuns Câştigător
| deea_7942 a răspuns:

Crema apidermin ca de altfel toate cremele de la producatorul asta sunt 100% naturale! acum totul depinde de tenul tau, de cum reactioneaza la creme, cum se adapteaza. Eu de exemplu nu pot folosi 2 luni la rand aceeasi crema pentru ca dupa o luna nu-mi mai intra in piele desi in primele zile imi lasa pielea super misto. Asa ca testeaza si vezi daca este sau nu pentru tine, plus ca produsele astea nu sunt deloc scumpe in comparatie cu restul!

1 răspuns:
| Anonim_1678 a răspuns:

Sunt baiat dar pentru cosuri, eu u prea recomand deloc dar deloc alifii, pentru ca unele efecte secundare pot fi aparitia mai multor cosuri ca sa dai tu mai mutli bani pe alifii...
Cel mai bun leac, ar fi ceaiul de musetel sau galbenele, dar nu baut, pui pe o batista ceva, si tii pe acnee si are efecte foarte rapide efecte secundare ar fi mirosul de musetel respectiv galbenele dar se duce daca te speli cu apa si sapun.
Cu batista pe acnee, stai cam cat poti, cu ceaiul cald sa fie, cand ese raceste dai jos batista si pui ceai peste ea. Dc prefer asta? pentru ca efectele secundar sunt 1 si e slab si ala, si este de 10 ori mai rapid.