Stiu o persoana care l-a folosit.Nu a patit nimic.dar daca iti este frica incearca o solutie pe baza de petrol de la gerovitalplant. Miroase urat dar dupa ce te speli mirosul dispare. Daca ai folosit tratamente bune impotriva caderii parului care au avut efecte as fi foarte fericita sa le imparti cu mine.
Succes!
Am folosit si solutia pe baza de petroleum de la gerovital insa nu a dat nici un rezultat.Acum am revalid si sampon si tratament si se vad primele rezultate.Am auzit ca gazul lampant este foarte bun dar imi este frica sa nu imi arda parul pentru ca am si un fir foarte subtire.Mi s-a mai recomandat setul de la Nioxin, coafeza mea mi-a spus de el, dupa o perioada ce termin cu revalid o sa imi achizitionez si Nioxin :d.Ai putea incerca si tu, te poti documenta pe net de el:d :*
Incearca si Perfectil.Sunt niste pastile si trebuie sa iei cate una pe zi timp de o luna si da rezultate.Sunt cam la jumatate si se vad unele efecte.Parca s-a mai ingrosat firul de par.Oricum..toate aceste tratamente au diverse efecte de la persoana la persoana.De exemplu la mine parca mergea cu lotiunea cu petroelum.Dar nu cine stie ce.
Cunosc pe cineva care foloseste un tratament pe baza de petrol. Momentan nu se vad rezultate, insa l-a folosit doar de 2 sau 3 ori... Oricum m-as fi asteptat sa ramana un miros de petrol pe par chiar dupa ce il clatesti dar din fericire nu se intampla asta.
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: