| rosettethedesignerofthemasterpieces a întrebat:

a incercat cineva crema antiacneica cu argila si propolis de la VivaNatura? Este eficienta si in tratarea petelor post acnee sau a cicatricilor lasate de aceasta?

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Cat a răspuns:

Buna!

Eu folosesc acest produs, dar nu stiu daca "crema" este denumirea adecvata. E mai degraba o masca intr-un gramaj mic.

Contine argila si propolis si se usuca in cateva minute dupa ce ai aplicat-o. In prospect spune ca e indicat sa o lasi sa actioneze local, pe cosuri, intre una si 7 ore si apoi sa o clatesti cu apa calduta.

Nu o poti folosi drept crema de zi, de exemplu, datorita culorii. E maro verzuie si te face sa arati ca si cum tocmai te-ai tavalit cu fata prin noroi.

E mai degraba un tratament local care poate sa iti imbunatateasca situatia pielii si sa te scapi de cosurile inflamate.

Datorita ingredientelor, nu poate avea nici un fel de efect asupra petelor si cu atat mai putin asupra cicatricilor de la acnee. In situatia asta, ce-ti trebuie sunt exfolianti. Eu folosesc asta de la Paula's Choice si mi se potriveste: http://www.paulaschoice.ro/......liant.html Stiu ca pretul este ridicat, dar eu am flaconul de aproape 1 an si n-am ajuns inca la jumatate, dupa minimum 4 folosiri pe saptamana.

Mai ai si alte variante de exfolianti pe piata, dar sfatul pe care pot sa ti-l dau e sa te indrepti spre dermatocosmetice, nu sa alegi ceva dintr-un supermarket, de exemplu, pentru ca vei fi dezamagita de lipsa rezultatelor.

Nu neglija nici vizitele la dermatolog. Daca iti permiti, incearca sa gasesti si o cosmeticiana buna, care sa te scoata la lumina cu tratamente faciale.