| Crisstina a întrebat:

A incercat cineva cura de slabire cu Colon Help? Am tot auzit de el. oare e intr-adevar bun?

4 răspunsuri:
| Ali27 a răspuns:

Nu am incercat personal dar am auzit ca da rezultate daca ai si o alimentatie echilbratabig grin...P.S.:Am auzit ca are un gust oribilhappy

| Ayna a răspuns:

Nu ti-as propune!
Toate chestiile astea amelioreaza aparent problema.Peste ceva timp ea reapare.In plus, iti fac problelme.Nu numai o persoana s-a convins de acest lucru.Asemenea chestii iti deregleaza organismul. Poti avea diaree in transport sau alte locuri publice unde sa te faci de nimic.
Desi suna banal, ai grija de regimul alimentar si mai mult sport! Si cu toate ca schimbarile se produc cam greu, ele totusi se produc si mai sunt si sigure!

| iulia_9095 a răspuns:

Eu zic sa nu iei pastile ca sa splabesti,ia si o colega de-a mea si nu se vede nimic si in plus este mult pre riscant,la noi in oras a murit doctora(de la scoala.)din cauza acestor pastile,ar fi mai bine sa mergi la sala si sa manaci sanatos,deci,sa slabesti intr-un mod sanatos, nu sa iei pastile desi este mult mai comod, nu iti va face bine, mult succes!

| ledzeppelin a răspuns:

Am vrut si eu sa incep cura de slabire cu ColonHelp dar cineva mi-a zis sa amestec in fiecare dimineata 2 lingurite de tarate cu iaurt si crede'ma ca, chiar da roade.De 2 luni mananc asta in fiecare zi si are si un gust bun mai ales daca il amesteci cu iaurt cu fructe.nu are rost sa dai banii aiurea pe colon help, sincer.

Întrebări similare