| ArrianaM a întrebat:

happy a încercat cineva să-şi decoloreze părul cu lămâie sau apă oxigenată? Ce rezultate au dat? (Apa oxigenată degradează părul?) Dau Fundițăwinking

3 răspunsuri:
| agent007delfinaxp a răspuns:

Hei, eu cand am incercat sa mi decolorez parul cu apa oxigenata...dar am tinut prea mult pe par ( vreo 4 ore) si mi s a distrus parul. daca faci cu apa oxigentata, trebuie sa ti pe par cca. 30 minute..eu am adormit cu el pe par de aceea l am tinut atata. Daca nu sti cum sa il aplici e asa: pui apa oxigenata pe par si il acoperi cu folie de aluminiu.( eu asa am procedat)
Sper ca te am ajutat

| Anna1902 a răspuns:

Hey happy
Eu am incercat o data doar cu lamaie, auzisem ca deschide culoarea parului...dar nu e asa, iti deschide nuanta parului doar la soare; din cate am auzit, apa oxigenata iti despica varfurile..nu am incercathappy
Succes :*

| Raluu21 a răspuns:

Eu am incercat cu apa oxigenata cand eram mai mica (pulverizam pe par dupa baie) si mi a ars parul foarte rau... Nu iti recomand sa incerci
Lamaia s ar putea sa functioneze, insa cel mai bine incerci vara, iti dai cu suc de lamaie pe par si iesi afara sa se usuce natural... si asa il deschide si soarele :* Am inteles ca si ceaiul de musetel ar deschide parul :*
Daca vrei rezultate imediate ar fi mai bine sa te vopsesti... daca alegi o vopsea de calitate fara amoniac nu o sa iti degradeze parul prea mult :*