Poti sa folosesti un fard verde,albastru,roz, mov, culoarea pielii, cat mai natural. Un creion negru. Un rimel pentru alungire, arcuire sau volum. Perle autoiluminatoare. O crema si un strugurel. Asa ar fi cat mai natural.
Poti sa folosesti farduri culoarea pielii, nud. Sau poti sa-ti faci o linie cu tus si eventual rimel, dar care sa nu curga.
Daca tot vrei sa fie natural iata cum te pot eu ajuta... iata cateva tehnici pentru a te machia ''fara machiaj'':
Pentru buze seducatoare, freaca-ti usor buzele cu o periuta de dinti ca sa indepartezi pielea moarta. Da-te apoi cu un strat de balsam de buze.
Incadreaza-ti chipul aranjandu-ti sprancenele. Piaptana-ti firele de par din sprancenele de sus folosind o periuta de dinti. O picatura de gel de par le va netezi si le va fixa.
Ochii obositi? Pune doua linguri de metal in frigider pentru o jumatate de ora. Aseaza apoi partea curbata a fiecareia pe ochi. Senzatia de racoare iti va intinde pielea din jurul ochilor, facandu-te sa pari plina de energie si sa ai ochi scanteietori.
Apuca partea cea carnoasa a obrajilor intre aratator si degetul mare si ciupeste-o usor de cateva ori, ca sa te imbujorezi.
Sper ca te-am ajutat!
Http://www.youtube.com/watch?v=u9Ad0rQuN4w poti folosi asta sau http://www.youtube.com/watch?v=rDbEB9T-iUA&feature=relmfu
Buna.pai la ochii verzi ar merge albastru dar putin si rimel sau roz, verde ar merge si culoarea pieli. sper ca te-am ajutat funda?
kalakkas întreabă: