| Eve_5601 a întrebat:

A-si dori si eu mai multe sugestii in legatura cu un machiaj cat mai natural, asa ca pentru varahappy. Mentionez ca am ochii verzi deschisi, par saten inchis, aproape brunet si ten deschis. Ce culori, ce stil de machiaj si nu in ultimul rand ce produse?:*

Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Poti sa folosesti un fard verde,albastru,roz, mov, culoarea pielii, cat mai natural. Un creion negru. Un rimel pentru alungire, arcuire sau volum. Perle autoiluminatoare. O crema si un strugurel. Asa ar fi cat mai natural.

| Roxett a răspuns:

Poti sa folosesti farduri culoarea pielii, nud. Sau poti sa-ti faci o linie cu tus si eventual rimel, dar care sa nu curga.

| calutuuuu a răspuns:

Daca tot vrei sa fie natural iata cum te pot eu ajuta... iata cateva tehnici pentru a te machia ''fara machiaj'':
Pentru buze seducatoare, freaca-ti usor buzele cu o periuta de dinti ca sa indepartezi pielea moarta. Da-te apoi cu un strat de balsam de buze.
Incadreaza-ti chipul aranjandu-ti sprancenele. Piaptana-ti firele de par din sprancenele de sus folosind o periuta de dinti. O picatura de gel de par le va netezi si le va fixa.
Ochii obositi? Pune doua linguri de metal in frigider pentru o jumatate de ora. Aseaza apoi partea curbata a fiecareia pe ochi. Senzatia de racoare iti va intinde pielea din jurul ochilor, facandu-te sa pari plina de energie si sa ai ochi scanteietori.
Apuca partea cea carnoasa a obrajilor intre aratator si degetul mare si ciupeste-o usor de cateva ori, ca sa te imbujorezi.
Sper ca te-am ajutat!

| Emilia23 a răspuns:

Buna.pai la ochii verzi ar merge albastru dar putin si rimel sau roz, verde ar merge si culoarea pieli. sper ca te-am ajutat funda?