| Rx5hnS a întrebat:

Acum 4-5 zile m-am decolorat ombre blond aproape alb la salon. Ieri m-am simtit eu artista sa ma fac gri si mi-am cumparat 3 cutii de vopsea Loncolor 10.19 si m-am vopsit.
Sunt unele locuri gri( mult mai gri decat voiam eu) iar altele nu sunt deloc gri. Cum as putea repara acasa dezastrul asta? Se va mai duce la spalat griul asta?

Răspuns Apreciat de Editori
| June20 a răspuns:

In anumite locuri a prins vopseaua mai tare decat in alte locuri, de obicei prinde mai tare pe radacini si spre deloc pe varfuri foarte despicate. Intensitatea griului e posibil sa se mai diminueze dupa 2-3 spalari, de obicei vopseaua din comert nu tine foarte mult. Cu toate astea, sunt aproape convinsa ca si dupa 2-3 spalari, culoarea ta nu va fi uniforma. Poti incerca cu o alta vopsea pe care sa o aplici uniform, ceva mai bun decat Loncolor

2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Unde parul nu a fost alb nu a iesit griul cum trebuie. Iti recomand sa il lasi asa, e frumos si cu suvite. Imi imaginez cat de afectat e parul tau de la decolorare si vopsire, il distrugi de tot daca mai bagi ceva in el acum, o sa inceapa sa se rupa.
Fa-ti masti cu uleiuri.

| SilentRain a răspuns:

Nu mai face nimic acasă, îți distrugi parul
Mai lasă parul în pace o luna, doua și după du-te la salon