| Anna_8414 a întrebat:

Acum cateva zile mi-a apărut un coş destul de măricel şi l-am stors..acum a ramas urat. şi nu se mai trece deloooc, şi maine începem şcoala aş vrea sa nu mai fie aşa roşu. mă rog, aveţi vreo soluţie? Dar nu de cumpărat ca nu prea pot ieşi acum. Mulţumesc!

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu a fost stors suficient ca să nu mai fie roșu.
Mâine mergi la școală, nu la măritat!
Succes, urma lăsată de coș se va duce în câteva zile, tu să fii sănătoasă.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| Bratzz a răspuns:

Mai intai da zona cu spirt si tine o compresa rece, macar un minut sau doua, apoi cand mergi la culcare pune miere in zona respectiva si acopera zna cu un plaasture. Maine dimineata daca ai picaturi pentru ochi pune-le pe cos, pentru ca aceste picaturi contracta capilarele inflamate => nu se va mai vedea asa de rosu si hidrteaza intens zona. Apoi da-l cu corector si nu se va mai vedea. Bafta :*

| victorandrei a răspuns:

Pai cel mai bine dai cu fond de ten... alta solutie sa se duca roseala nu prea este. Se trece in timp

| Irena97 a răspuns:

Chiar daca iti pare aiurea, da-te cu putina pudra. Pudra, nu fond de ten.
Pudra usuca si se mai mai inchide gaura si dispare roseata cat de cat.
( azi te dai si eventual si maine la scoala)

| Rony56 a răspuns:

Macheaza-te cu culoarea pielii si poate nu o sa se observe, doar putin

| JustMeAndMyWorld a răspuns:

Nu cred ca poti rezolva treaba asta intr-un timp atat de scurt, incearca sa dai cu spirt, dar asta nu e o solutie "recomandata", in cazuri ca acesta nu prea ai ce face. Succes!

| ჯpLaNe a răspuns:

Este o crema nidoflor... se mai dezumfla... si mai poti incerca cu gheata sau ceva rece big grin

| TheHeineken a răspuns:

Incearca sa pui pasta de dinti peste el

| MeAlex a răspuns:

Vezi sa nu dai cu spirt, se face mai rosu.

| FrailSouls a răspuns:

Eu de obicei ma dau cu usturoilaughingchiar daca miroase urat estompeaza foarte bine umflatura si nu mai este rosuhappy..mai poti sa te dai si cu pasta de dintithinking