| Georgia_Crina_ a întrebat:

Buna!
Acum cativa ani mi-am decolorat parul si m-am facut blonda. Acum sunt satena, radacina e foarte inchisa, si lungimea mai deschisa. Ma tot vopsesc sa am lungimea aceeasi culoare cu radacina, sa fie tot parul o culoare, dar mereu dupa cateva spalari se ia. M-am si tuns scurt sa scap de partea deschisa, dar nimic. Stie cineva ce e de facut? Multumesc!

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Daca asa e parul tau natural, mai deschis spre jumatate, pana la varfuri, cred ca nu ai ce face.laughing Si eu sunt satena, se observa vreo 3 nuante la cat e de lung, dar mie imi place asa.

De fapt, stii ce poti incerca? Ia in calcul sa folosesti henna, care adauga un strat de culoare pe culoarea de baza a parului tau. Exista nuante de saten aramiu sau altele spre saten, nu ai doar roscat.Trebuie sa verifici in diverse magazine (eu am cumparat online).Si va tine mai mult decat vopseaua din comert deoarece este facuta din plante care practic,, pateaza" firul de par. Efectul e foarte natural, am cumparat pentru mama si e super multumita.Nu poti decat sa tot mergi spre nuante mai inchise, mai intense.De exemplu pe parul blond, odata folosit roscat sau castaniu, nu se mai poate face blond tot cu henna, ci trebuie decolorat.

Daca nu iti surade ideea, sa stii ca parul natural arata mult mai bine decat unul vopsit intr-o singura nuanta, acasa.Adica, inclusiv la salon vezi ca pentru un look profi se fac treceri de nuanta mai mult sau mai putin subtile, sa nu arate totul chiar ca o peruca.

| Motisor a răspuns:

Nu știu ce este de făcut, dar nu înțeleg de ce te deranjează că o rădăcina e mai închisă ca lungimea. Mi se pare ceva normal, cred că la toată lumea e așa, la rădăcina firele sunt mai aglomerate și poate din cauza asta pare mai închis.