Bună,
Doamne Fereşte, stiu cum e.Deci,în sfârşit,cu chiu cu vai, aveau şi unghiile mele o lungime rezonabilă şi acum mi s-au rupt câteva chiar înainte de începerea şcolii când plănuiam să îmi fac o foarte sofisticată manichiură french .
Plus că, vacanţa asta nici măcar nu le-am mai dat cu ojă.La dracu şi cu unghiile astea că nu le mai suport.Cică trebuie să îţi iei întăritor de la farmacie,să ai grijă la alimentaţie, etc.
Dar am văzut una atunci când mă duceam la salon, la pensat care avea nişte unghii superbe.Arătau ca şi cum ar fi fost false şi nici măcar nu avea o alimentaţie echilibrată şi nici nu folosea întăritor.
Dar, deh, unele au unghii tari şi puternice din naştere şi altele(ca noi!) se chinuie cu unghiile în zadar.
Mai ai şi tu grijă la alimentaţie şi încearcă un întăritor ceva mai scump.
Baftă!
Sall!
Am auzit ca poti folosi ulei de ricin.
Uite si in filmulet cu mai multe explicatii:
http://www.youtube.com/user/addy706?feature=g-all-lik#p/u/46/u9gT1d3HdvE
Sper ca te'am ajutat :D
Paa!:-*
Eu iti recomand ulei de ricin...ii foarte bun.fa'te in fiecare zi si vei vedea rezultatefunda?
In primul rand, nu-ti taia unghiile mai des decat trebuie: aveam obiceiul sa-mi tai unghiile o data la trei zile sau cam asa, sa le pilesc, cica " sa le dau o forma". Si nu stiu explicatia, dar daca le tai mai rar nu se mai rup atat de usor! Bafta!
Cred ca tu ai o problema cu grosimea lor, sau cat de tari sunt. Tine-le o data pe zi in ulei incalzit si vezi daca da rezultate.
Speli vase? Sau folosesti degergenti? Oja oricum iti protejeaza unghia.Incearca sa iei niste calciu, poate ai lipsa...si unul dintre semne e ca ti se rup unghiile. Bafta
Exact aceasta problema o am si eu, de fapt am avut-o, dar am descoperit o solutie: ia-ti o pila de unghii (nu de aia de fier, sau de la unghiera) ...si pileste-le des! Eu le am de 6-7 mm
Salut! Pai poate ai lipsa de calciu si din cauza asta se rup ia si tu ceva calciu si vezi daca are efect du-te in farmacie si intreaba de ceva medicamente cu calciu!
Si ai sa vezi daca da rezultate! Sper ca te-am putut ajuta...
Cumpara/ti un lac cu vitamina C de la FARMEC si tine/le tot timpul cu oja pentru ca asa nu se mai rup.Si eu am aceiasi problema si fac acelasi lucru.