| princess_4780 a întrebat:

Buna all! as avea si eu o intrebare ce culori te face sa pari mai grasuta? eu am 1, 70 si 52 de kg si mananc aproape orice dar tot nu ma ingras si vreau sa stiu ce culori te face sa pari mai grasuta? multumesc!

Răspuns Câştigător
| pam_pam a răspuns:

Nu tine de culoare aici, tine de croiala. Incearca sa porti bluze sau rochite baby-doll. Pantaloni drepti si tricouri cu impriemeuri pe piept (presupun ca nu ai sanii prea mari). De asemenea, iti recomand genti cat mai mici. Cea xxl ar crea o discrepanta intre talia ta si dimensiunile ei. Ar trebui sa te duci la modelingwinking

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Eu cred ca in special albul te face mai plinuta...negrul in schimb te face sa pari mai slaba...

| ancalazar a răspuns:

Albul mareste optic, imprimeurile mari, suprapuneri de volume...

| yuli10 a răspuns:

Am observat si eu greseala de ortografie happy... in fine, poti sa porti dungi orizontale. dar nu inteleg de ce ai vrea sa faci asta. eu am 1, 68 si 49 de kg si tot as vrea sa mai pierd cateva ca sunt putin cam plinuta pe picioare...

| titi_1218 a răspuns:

BUNA! cred ca albul in primulr rind... dar in niciun caz nu negrul...si hainele mult prea strinse pe tine si mici...Pa-Pa!

| lili_1880 a răspuns:

:O prima oara am crezut ca a fost o greseala de tastatura. dar tu chiar ai zis de doua ori "ce culori te FACE". straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Albul in primul randbatting eyelashes