| Jose21 a întrebat:

Buna all. Ce crema sa folosesc sau la ce remdiu natural sa recurg pentru a stopa aparitia cosurilor? Eu folosesc skinoren dar in ciuda faptului ca se trec tot apar altele sad mersi va pup

6 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Dupa ce iti cureti tenul cu sapun special pentru fata, ti-as recomanda o solutie tonica pentru a inchide porii. Punctele negre si alte impuritati sunt inestetice si la barbati. Apoi, poti aplica crema hidratanta de la Eucerin hydro-balance.Insa o crema foarte eficienta este cea de la Clinique(fara parfum), mai exista si gama Pure Zone de la L'Oreal.Ai de unde alege, insa conteaza sa-ti cumperi una speciala pentru tenul tau.Bafta!

| Liviu a răspuns:

Hmmm
Presupun ca esti baiat'
Depinde...
Eu nu mi-am dat cu toate felurile de creme pe fata si etc
Eu pur si simplu ma barbieresc'
Le tai dupa dau cu spirthappy
Spirtu le arde
in timp nu mai apar
Acuma mai am ici colo unu 2
acum pot spune cu tarie ca am un ten curat...
Pune mana barbierestete...
Ca oricum mai devreme mai tarziu vei fii nevoit s-o faci
Eu deja am facut prostia asta de la 16 ani
Acu daca nu o fac saptamanal straight face arat ca dracu

| Anna_3775 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema, si astazi am fost la deratolog si mi-a dat aceeasi crema ca a ta, dar pe langa mi-a dat si un gel de curatare Avene(sau ceva de genul). Momentan mi-am dat decat odata, dar sper sa functionezebig grin. Parerea ea ar fi sa te duci si tu la dermatolog si sa ii explici ca ai folosit aceasta crema si ca functioneaza dar apar altele. Cu siguranta iti va recomanda ceva! Succes happy!

| matadoru a răspuns:

Mi-e mi-a dat dermatologul skinoren si un sapun.Trebuia sa ma spal pe fata numai cu sapunul respectiv, si pe maini cu alt sapun si apoi ma dadeam cu crema de vreo 2-3 ori pe zi. Dupa 3 saptamani mi-au disparut cosurile, am fost multumit de sfatul dermatologului.

| lyss a răspuns:

Incearca sa folosesti in fiecare seara uleiul de masline, cel extra virgin, te ungi inainte de culcare iar a doua zi dimineata te speli cu ceai de musetel. O sa vezi o imbunatatire dupa prima saptamana.

| dede_9902 a răspuns:

Si si eu am asemenea probleme si m-am saturat de toate remediile nu iti trece cu nimic iti va trece de la sine